Suuremman suojassa kouluun, eskariin ja päivähoitoon

17.7.2019 12.02

KouluunSiunaus_Jumalankämmenellä_suomeksi-1024x683[1]_M.jpg

Kouluun, eskariin tai päivähoitoon lähtevät lapset siunataan matkaan kohti uutta elämänvaihetta Raision kirkossa torstaina 8.8. klo 17.30. Lyhyeen siunaushetkeen ovat tervetulleita myös tutut aikuiset kuten isä, äiti, mummit ja papat sekä muut tärkeät läheiset. Myös kummien toivotaan mahdollisuuksien mukaan osallistuvan tähän lapsen tärkeään hetkeen.

Siunaushetken ohjelmassa on lastenlauluja, rukousta ja pieni puhe sekä alttarin ympärillä tapahtuva siunaus, jossa seurakunnan työntekijä laittaa kätensä kunkin lapsen pään päälle ja sanoo siunaussanat. Myös lapsen läheinen aikuinen voi olla mukana siunaamassa lasta.

Suuremman suojassa -siunaustilaisuus on valtakunnallinen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain myös Raisiossa koulujen alkamisen aikoihin.

”Jeesus sinä itsekin olet ollut pieni.
Tule mukaan leikkeihin,
siunaa koulutieni” (Virsi 488)

”Pihapiiri laajentuu. Käsi käteen ojentuu.
Olemme nyt saattamassa, vuoroin vastaan ottamassa,
kasvuun auttamassa.” (Virsi 837)

Tervetuloa mukaan tunnelmalliseen kirkkohetkeen uuden elämänvaiheen kynnyksellä.

PS. Lapsi voi myös itse kutsua kumminsa mukaan tähän tilaisuuteen esimerkiksi alla olevan linkin väritettävällä ja tulostettavalla kortilla: