Tervetuloa meren rannalle ja metsäpoluille Viherlahteen!

12.7.2019 10.34

Image-71_M.png

Kesä on retkien ja leirien aikaa ja niitä järjestetään seurakunnassamme runsaasti pitkin kesää ja myös muina vuodenaikoina. Ilmoittautuminen elokuun ja syksyn leireille on meneillään.

Keskikesällä seurakunnan viihtyisä ja kaunis leirikeskus Viherlahti on rippikoululaisten käytössä, mutta alku- ja loppukesällä sinne pääsevät monet muutkin lapsiperheistä senioreihin nauttimaan ja rentoutumaan meren ja muun luonnon äärelle.

Eloleiri eläkeikäisille (noin 60+) Viherlahdessa 13.-16.8.
Paikkoja on rajoitetusti, joten oma loma kannattaa varata mahdollisimman pian.

Luvassa on ohjelmahetkiä, ulkoilua, lepoa, virkistystä, omaa aikaa ja mukavaa yhdessäoloa, oman valinnan mukaan. Mahdollisuus myös henkilökohtaisiin keskusteluhetkiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan viettämään leppoisaa leirielämää kaikkine mukavuuksineen yhdessä toisten senioreiden kanssa!

Leirin hinta 90 € (sis. kuljetukset, majoituksen, ruokailut ym.).
Tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään 22.7.
Erja Andersson, p. 044-7160326 tai
Leena Nieminen, p. 044-7160375.
Paikkoja rajoitetusti.

VIHERLAHDEN LEIRIKESKUS

Merimaskussa meren rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on nykyaikaiset ruokailu-, kokous-, rantasauna- ja majoitustilat kaikkine mukavuuksineen. Alueella on lisäksi mm. leirikirkko, metsän luontopolut ja metsäkirkko. Viherlahti antaa halukkaille mahdollisuuden aktiiviseen liikkumiseen, mutta toisaalta siellä pärjää ”huonompijalkainenkin”.

Myös ruokanautinnot ovat osa Viherlahden viehätystä. Leiri- ja retkiohjelmat suunnitellaan joustaviksi ja monille sopiviksi. Toisille riittää se, että saa tulla vain lepäämään, rentoutumaan ja nauttimaan Viherlahden luonnon kauneudesta kaikessa rauhassa tai viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa.
Kaikki ovat tervetulleita.

TULEVIA TAPAHTUMIA VIHERLAHDESSA:

Seniorileiri: 13.-16.8.

Yhden vanhemman perheiden leiri 6. - 9.8.

Elokuun perheleiri 23. - 25.8.

Hyvän mielen leiri 30.8.-1.9.

Lokakuun perheleiri 18. - 20.10.

Syyslomaleiri 7-10 -vuotiaille

Joululeiri 11-14 -vuotiaille