Puhetta perheestä -verkkokeskustelusarja alkaa 25.8. ja jatkuu koko syksyn ajan

24.8.2021 10.24

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskus palvelee myös raisiolaisia asiakkaita.  Koko syksyn mittainen ”Voi taivas! Puhetta perheestä” on verkossa toteutettava keskustelusarja. Siinä seurakuntayhtymän perheneuvojat ja keskustelijat käsittelevät suorissa verkkolähetyksissä erilaisia perhe-elämään, parisuhteeseen ja sinkkuuteen liittyviä aiheita, jotka useimmin nousevat esiin perheneuvonnassa.

Haastattelijoina keskusteluissa vuorottelevat piispa Mari Leppäsen erityisavustaja Anna Hälli ja toimittaja Heidi Pelander.

Keskustelut ovat katsottavissa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Youtube-kanavalla, https://www.youtube.com/user/turunseurakunnat, sekä osoitteessa www.voitaivas.fi.
Ne jäävät katsottaviksi myös tallenteina.

Kuhunkin keskusteluun voi lähettää etukäteen kysymyksiä, joihin keskustelijat pyrkivät vastaamaan lähetysten aikana. Kysymyksiä voi lähettää lomakkeella, joka löytyy edellä mainitusta www.voitaivas.fi-osoitteesta.

Keskiviikkona 25.8. klo 18 on ensimmäinen keskustelu, joka käsittelee eroa: ”Miks tää on niin vaikeeta – pitääkö meidän erota?”. Tässä keskustelussa mukana ovat perheneuvojat Johan Mullo ja Sari Sundvall-Piha ja haastattelijana Anna Hälli.

Muut päivämäärät ja teemat ovat:

ke 15.9. klo 18 ”Tää on niin tätä - parisuhde ja lapsiperhearki”
ke 6.10. klo 18 ”Miks me aina riidellään – parisuhteen negatiivinen kehä”
ke 27.10. klo 18 ”Taasko vai ei taaskaan - seksuaalisten halujen eriparisuudesta”
ke 17.11. klo 18 ”Katan pöytään yhden kupin – ikäännynkö yksin?”
ke 8.12. klo 18 ”Sun, mun ja meidän lapset – uusperheen kysymyksiä”

Lisätietoja ja kuvaukset kustakin keskustelusta löytyvät täältä.
Keskustelusarjan Facebook-tapahtuma löytyy täältä