Uutiset

Uutislistaukseen

Uusi Rukouskirja 2022 lahjaksi sinulle

14.1.2022 16.44

Raision seurakunnan vuosittain julkaisema, monien odottama ja maksutta jaossa oleva Rukouskirja on jälleen ilmestynyt. Kirjasessa on raamatunlauseita ja rukous kuukauden jokaiselle päivälle eri aihepiireistä. 

Vuoden 2022 Rukouskirjan aiheita on haettu luonnosta.
Raamatusta löytyy runsaasti luontoon liittyviä sanoja, käsitteitä ja vertauksia.

Myös Raision seurakunnassa toimitaan vahvasti ympäristön hyväksi, ja Rukouskirjan teemaksi valikoituikin tällä kertaa juuri luonto.
Kirjan lopussa on myös vinkkejä hiljentymiseen ja oman rukoushetken viettämiseen. 

Rukousten kirjoittajina on ollut seurakunnan työntekijöitä sekä myös vapaaehtoisia. Sen on kuvittanut ja taittanut Erkki Kiiski, joka on vastannut rukouskirjojen paljon kiitosta saaneesta ulkoasusta jo vuosien ajan.  
 
Kaunis rukouskirjanen on seurakunnan lahja sinulle. Sitä ei jaeta koteihin, mutta voit noutaa sen itsellesi ja ystävillesi maksutta esimerkiksi Myllyn toimipisteestämme, Tasalan Kamarista, seurakuntatalolta, kirkosta tai muista toimitiloistamme. Lisäksi kirjasta on tarjolla monien tapaamisten ja tilaisuuksien yhteydessä.

Rukouskirja 2022 sekä myös aiempien vuosien Rukouskirjoja voit selata myös nettisivuillamme täällä >> 

 

Siunattua uutta vuotta rukousten saattelemana!
Jumala on luvannut kuulla rukouksemme.

"...Minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen..."
Jer. 31:9 

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. 
Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.”  

Fil 4:6-7