Skip to content

Äijät puntarilla -tempaus saanut miehet liikkeelle. Mukaan ehtii vielä.

Raision seudun miehet ovat tarttuneet ideaan kokoontua kerran viikossa puntarin ja mittanauhan äärelle toiveenaan pienentää painoaan ja ympärysmittaansa kesää kohti kuljettaessa.

Maaliskuussa alkaneet miesten viikoittaiset tapaamiset ovat keränneet mukaan tähän mennessä jo kymmeniä miehiä.  Kahvikupin äärellä vaihdetaan kuulumisia ja kevennyskokemuksia ja saadaan kannustusta pyrkimyksissä kevyempään ja terveellisempään elämäntapaan. Pienikin oikeansuuntainen muutos on ilonaihe ja askel parempaan suuntaan.

Paikalla olevat sairaanhoitajat mittaavat erillisessä tilassa vyötärön ja painon kultakin erikseen ja merkitsevät ne jokaisen henkilökohtaiseen seurantalomakkeeseen. Vaikka urakka onkin vasta alussa, on muutoksia hyvään suuntaan jo havaittavissa.

Äijät puntarilla -tilaisuudet ovat osa Raision seurakunnan miestoimintaa ja ne järjestetään Tasalan Kamarin kahvion tiloissa joka tiistai alkaen klo 17.

Puntaritapaamiset jatkuvat vielä lähes parin kuukauden ajan eli 31.5. asti, joten mukaan ehtii vielä hyvin. Porukkaan voi liittyä milloin tahansa kevään aikana ja paikalla pistäytyä vaikka vain silloin tällöin, mikäli aikaa viikoittaisiin käynteihin ei ole.

Mukaan voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja antaa yhteyshenkilö Ilkka Saarinen (puh. 02-5334010), joka on myös itse paikan päällä puntaritapaamisissa.

Äijät puntarilla Tasalan Kamarissa Raisiossa 31.5. asti tiistaisin klo 17.