"Hoosianna!" Martinus-kuoron adventtikonsertti sunnuntaina 2.12.

Raision seurakunnan Martinus-kuoron konsertissa soivat adventin hymnit keskiajalta tähän päivään asti. Hoosianna, auta, pelasta -huudot saapuvalle kuninkaalle kaikuvat monissa lauluissa. Tutuimpaan niistä, Voglerin Hoosiannaan, saavat kaikki liittää äänensä, kun seurakunta pääsee mukaan suureen Hoosianna-kuoroon.

Kuoron ohjelmistossa on tänä vuonna sekä vanhojen mestareiden, kuten Heinrich Schützin ja Johann Sebastian Bachin, sävellyksiä että suomalaisten säveltäjien uudempaa tuotantoa. Ensiesityksenä Raision kirkossa kuullaan Teija Tuukkasen, Timo-Matti Haapiaisen tekstiin, säveltämä Adventtilaulu, johon sello-obligaton soittaa sellisti Irma Sandrén. Kanttori Katarina Engström johtaa Martinus-kuoroa ja säestää lauluja. Kirkkoherra Sari Lehti johdattaa adventin sanoman äärelle.

Konsertti päättyy yhteiseen Maa on niin kaunis -lauluun.

Sydämellisesti tervetuloa konserttiin, johon on vapaa pääsy. Käsiohjelma 5 €.