Innostus-illat vapaaehtoisille ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille

Raision seurakunta järjestää syksyn aikana kolme vapaaehtoistyön iltaa, joihin kaikki vapaaehtoistyötä tekevät ja siitä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

Kouluttajana illoissa on rohkea, käytännönläheinen ja huumorillakin asioita käsittelevä psykologi Satu Lähteenkorva, joka on suosittu luennoitsija ja tuttu mm. YLE:n Vaakakapina-ohjelmasta. Satu tunnetaan valtakunnallisesti hyvinvoinnin ja elintapaohjauksen eturivin kouluttajana ja kehittäjänä.

Tule mukaan kuulemaan Satun innostavia luentoja ja innostumaan myös vapaaehtoistyöstä, joka on mainio harrastus ja tapa luoda hyvää mieltä itselle ja toisille.

Satun lisäksi paikalla on myös seurakunnan työntekijöitä esittelemässä vapaaehtoistyön monipuolisia mahdollisuuksia. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Vapaaehtoistyön illat seurakuntatalolla

klo 17.30-19. Kahvitarjoilu alkaa jo klo 17.

19.9.   Miksi antaessaan saa?
10.10. Kohtaamisessa on kaikki
21.11.  Auttajan rajat ja jaksaminen

Kysy lisää näistä illoista ja vapaaehtoistyöstä yleensäkin seurakuntamme vapaaehtoistyön koordinaattori Hannele Siltalalta:
hannele.siltala@evl.fi tai puh. 044 7160 380.

Katso myös: www.vapaaehtoistyo.fi/raisio

Satu Lähteenkorva                                                           Hannele Siltala