Skip to content

”Joulu, loisteesi luo”. Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti 19.12.

Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti virittää ajatukset rauhan ja rakkauden taajuudelle. Konsertin ohjelmistoon on valittu joululauluja niin kotimaasta kuin Ruotsista, Venäjältä ja Amerikasta.

Suomalaisten perinteisten joululaulujen, kuten A. Sonnisen Jouluhymnin, S. Palmgrenin Ja neitsyt pikku poijuttansa ja H. Kasken Mökit nukkuu lumiset, lisäksi on mukaan otettu uudempia lauluja, esimerkiksi Pekka Simojoen Tulkoon joulu ja Jouluyön hymni sekä Heikki Liimolan Jouluruno ja Jeesuslapsen joululahjat. Ruotsalaisten laulujen joukossa kuullaan Carola Häggkvistin Taivas sylissäni ja konsertin nimikappale, Gustaf Nordqvistin Joulu, loisteesi luo.

Mielenkiintoista ja hieman toisenlaista sävelmaailmaa edustavat Pjotr Tshaikovskin Legenda ja ukrainalainen kansansävelmä Halki aikain kaikuu sekä Dana Mengelin Paimenet valvoivat kedolla ja Kauan sitten jouluna, jotka Minna Tarvola on suomentanut Pyhän Martin Laulajia varten.

Pyhän Martin Laulajat ovat musisoineet yhdessä yli 16 vuotta. Lauluyhtye on esiintynyt kotimaan lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa. Alkuperäisestä kokoonpanosta ovat mukana Katarina Engström, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Minna Tarvola, altto ja Risto Savolainen, basso. Marraskuun alussa yhtyeen tenori vaihtui, kun Ismo Gröndahlin tilalla aloitti Pekka Saarikivi. Tämä konsertti on siis ensimmäinen yhtyeen uudessa kokoonpanossa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelmilla (à 5 €) autamme yhdessä maailman lapsia Pelastakaa lapset ry:n kautta.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan joululaulujen tunnelmasta ja rauhasta!

 

Joulu, loisteesi luo
- Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti Raision kirkossa keskiviikkona 19.12.2018 klo 19.00