Kesänviettoa eri-ikäisille Viherlahdessa

Keskikesällä Merimaskun Viherlahti täyttyy rippikoululaisista, mutta jo elokuussa on monilla muillakin mahdollisuus nauttia kauniin leirikeskuksemme kesäisistä maisemista ja antimista.

Viherlahdessa on nykyaikaiset majoitus- ja ruokailutilat, sekä rannalla upeat sauna- ja kokoustilat merimaisemilla.
Alueella on myös leirikirkko, luontopolku metsäkirkkoineen ja tilaa viihtyä yhdessä ja erikseen.

Ilmoittautumisajat alla mainituille leireille umpeutuvat pian, mutta leirit voivat täyttyä jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä, joten kannattaa toimia hyvissä ajoin.

Elokuun leirejä Viherlahdessa:

HYVÄN MIELEN VIIKONLOPPU pe 10.- su 12.8.
Kaikille avoin leiri, joka soveltuu myös esim. mielenterveyskuntoutujille ja muillekin elämänsä raskaiden asioiden kanssa kamppaileville.
Leirillä on sekä yhteisiä ohjelmahetkiä että aikaa nauttia luonnon rauhasta, ruokatarjoiluista, levosta ja toisten seurasta.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset leirin vetäjille: Erja Andersson (p. 044-7160326) ja Leena Nieminen (p. 044-7160375).
Leirin hinta 45 € sisältää kaiken tarpeellisen. Ilmoittautumiset 17.7. asti.

ILONPISAROITA SENIOREILLE
Kaikki seniori-ikäiset ovat tervetulleita mukaan viettämään leppoisia kesäpäiviä yksin, kaksin tai porukalla!
Kerätään yhdessä iloa, lepoa ja voimia tulevaan syksyyn ja talveen.

• Seniorileiri noin 60-75-vuotiaille 21.-24.8.
    Vetäjinä Leena Nieminen ja Päivi Leino.
    Tällä leirillä on vielä toistaiseksi tilaa, mutta ilmoittaudu mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Leirillä on tarjolla ohjelmaa ja omaa aikaa sekä myös mahdollisuus keskusteluun. Nautitaan hyvästä ruoasta ja mukavien ihmisten seurasta, liikutaan luontopoluilla, tanssitaan Gospel-lattareita, saunotaan, uidaan ja paistetaan makkaraa. Ilmoittautua voi seurakuntatoimistossa, Tasalan Kamarissa tai diakoniatyöntekijöille, jotka toimivat leirien vetäjinä.
    Leirin hinta 90€ sisältää täysihoidon, ohjelman ja kuljetuksen.

• Seniorileiri  noin 75-vuotiaille ja sitä vanhemmille 14.-17.8..
    Vetäjinä Erja Andersson ja Mariitta Pentti.
    (Leiri alkaa olla täynnä, mutta voit tiedustella peruutuspaikkoja).

Lisätietoja leirien vetäjiltä:
Erja Andersson, p. 044-7160326 tai erja.andersson@evl.fi
Päivi Leino, p.044-7160365 tai paivi.leino@evl.fi
Leena Nieminen, p. 044-7160375 tai leena.a.nieminen@evl.fi
Mariitta Pentti, p. 044-7160352 tai mariitta.pentti@evl.fi

OMAISHOITAJIEN RETKIPÄIVÄ VIHERLAHDESSA 28.8. KLO 10-14.30
Raision kaupungin ja seurakunnan yhteinen leiripäivä on tarkoitettu kaikille Raision, Ruskon ja  Vahdon omaishoitajille yhteiseksi virkistykseksi ja vertaistueksi. Päivän aikana on myös mahdollisuus myös uimiseen ja saunomiseen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 10.8. mennessä  Mariitta Pentille, puh. 044-7160 352 tai Minna Saloselle, puh. 044-7971 884.

Tervetuloa lepäämään ja virkistymään Viherlahden viihtyisään leirikeskukseen!
Lue myös >>>

Katso myös LASTEN JA PERHEIDEN LEIRIT: