Kevään Raisiomessut alkavat sunnuntaina 20.1. klo 17

Raisiomessu on sunnuntai-illan rento messu kaikenikäisille ja se järjestetään Raision seurakuntatalolla.
Messun ohjelmassa on aina musiikkia, puhetta, ehtoollinen, rukous ja maksuton iltapalatarjoilu.
Myös lapset on huomioitu omalla ohjelmallaan.

Kevätkauden ensimmäisessä Raisiomessussa pastorit Vesa Siltala ja Antti Pajunen sukeltavat profeettojen maailmaan aiheenaan ”Toiveikas Sakarja ja äkäinen Hesekiel”.
"Niin minä otin sen kirjakäärön ja söin. Se maistui hunajalle". Näin kirjoitti profeetta Hesekiel, yksi Vanhan testamentin kiistellyimmistä kirjoittajista.
Ahdasmielinen fanaatikko vai viisas sielunhoitaja? Mm. siihen perehdymme vuoden ensimmäisessä Raisiomessussa.

Messuun kuuluu paljon musiikkia ja yhteislaulua, jota tahdittaa Messubändi.
Illan aikana on myös mahdollisuus käyttää esirukouspalvelua eli pyytää esirukousta itsensä tai läheistensä puolesta, luottamuksellisesti ja erillisessä tilassa.

Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan, jonka aikana voi tavata tuttuja ja tutustua muihin paikalla olijoihin rennossa ilmapiirissä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kevään muut Raisiomessut
klo 17 seurakuntatalolla.
Ohjelma muilta osin kuten yllä, mutta puhujat ja puheenaiheet vaihtelevat:
su 10.2. "Tulkoon Sinun valtakuntasi" - Jumalan lapsen kutsumus ja identiteetti. Puhujana Saara Markkula.
su 3.3. Paaston aika. Mitä se voisi olla? Puhujana Karoliina Haapakoski.
su 28.4. "Laulujen kantamana". Laulamme yhdessä Raisiomessubändin kanssa.