Kevään viimeinen Ilta Sinulle keskiviikkona 25.4.

Puhujavieraaksi Ilta Sinulle -tilaisuuteen saamme tällä kertaa ex-vanki Jarkko Lassilan, joka kertoo elämästään ja siitä, miten Jumalan armo voi korjata ja luoda uutta toivottomaltakin näyttävässä tilanteessa.

Jarkko eli pitkään käyttäen huumeita, alkoholia ja lääkkeitä. Kuvioon kuului myös rikollinen elämä ja noin 10 vuotta vankilassa. Tänä päivänä Jarkon elämä on muuttunut ja hän kiertää kertomassa armosta ja anteeksiannosta, joita hän on saanut kokea vapautuessaan päihde- ja rikolliselämästä. Jarkon omakohtaiset kertomukset arjen uskosta ja elämän tuomien haavojen paranemisesta rohkaisevat ja koskettavat ihmisiä monissa eri elämäntilanteissa.

Ilta Sinulle -ohjelmaan kuuluu puheen lisäksi musiikkia, vapaata keskustelua ja herkullinen iltapalatarjoilu. Musiikista vastaavat tällä kertaa Samuel Salminen ja Isa Eskola sekä kanttori Jukka Saarinen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.

Muutaman kerran vuodessa järjestettävissä Ilta Sinulle -tilaisuuksissa käy runsaasti eri-ikäisiä naisia ja miehiä, ja niiden aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin paikalla olijoihin. Iltoja järjestää Raision seurakunta ja seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi. Tiimin toiveena on ollut luoda matalan kynnyksen ja avoimien ovien tapahtuma, jonne on helppo tulla, ja jonka sisältö olisi sellainen, että tilaisuudesta voi palata arkeen jotakin hyvää elämän evääksi mukanansa vieden.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan viettämään iltaa kanssamme Raision seurakuntatalolle keskiviikkona 25.4. klo 18.

Jarkko Lassila                                                  Isa Eskola ja Samuel Salminen