Kirkkoherra Pertti Ruotsalon läksiäiset 26.8. ja Sari Lehden virkaan asettaminen 2.9.

On tullut aika toivottaa hyviä eläkepäiviä 1.9. eläkkeelle siirtyvälle pitkäaikaiselle kirkkoherrallemme Pertti Ruotsalolle ja toivottaa tervetulleeksi uusi kirkkoherramme Sari Lehti.
Alla olevat kirkkoherran vaihtumiseen liittyvät tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja sinäkin olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kirkkoherra Pertti Ruotsalon lähtösaarna ja läksiäistilaisuus sunnuntaina 26.8.

Pertti Ruotsalo pitää viimeisen saarnansa kirkkoherran virassa sunnuntaina 26.8. klo 10 alkavassa messussa Raision kirkossa. Mukana ovat myös pastori Karoliina Haapakoski, kanttorit Jukka Saarinen ja Katarina Engström sekä Martinus-kuoro ja Pyhän Martin Laulajat. Messun jälkeen nautitaan pikakahvit kirkonmäellä.

Samana iltana, sunnuntaina 26.8. klo 18, järjestetään Raision seurakuntatalolla Pertti Ruotsalon läksiäistilaisuus, joka on avoin kaikille. Tilaisuudessa on puheenvuoroja (mm. piispa Kaarlo Kalliala) ja musiikkia (Pyhän Martin Laulajat, joht. Katarina Engström) sekä mahdollisuus esittää henkilökohtaisia tervehdyksiä Pertti Ruotsalolle. Mahdolliset muistamiset voi osoittaa Jeesuksen kastepaikan luterilaisen kirkon toiminnan tukemiseen Jordan-virran rannalla (tilille Raision seurakunta, Danske Bank FI78 8000 1200 4111 23 merkinnällä "Kastepaikka" tai "Pertti Ruotsalo"). Tilaisuus on kaikille avoin, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.

Uuden kirkkoherran virkaan asettaminen Raision kirkossa
sunnuntaina 2.9. klo 10

Piispa Kaarlo Kalliala avustajineen asettaa virkaan seurakuntamme uuden kirkkoherran Sari Lehden, joka myös saarnaa sunnuntaina 2.9. klo 10 alkavassa messussa. Musiikista vastaavat kanttorit Jukka Saarinen ja Katarina Engström sekä Pyhän Martin Laulajat. Messun jälkeen järjestetään seurakuntatalossa juhlahetki ja kirkkokahvit. Messuun on myös kirkkokuljetus, (lisätietoja: Mariitta Pentti, p. 044 7160352).

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi näihin tilaisuuksiin!