KokoNainen päivä kaikille naisille sunnuntaina 22.4.

Naisten jokakeväistä hyvän olon päivää vietetään taas hyvinvoinnin, tanssin ja kehonhuollon parissa sunnuntaina 22.4. Raision seurakuntatalolla.

Päivä alkaa klo 12.15. paneelikeskustelulla, jonka aiheena on kokonaisvaltainen hyvinvointi.
Hannele Siltalan juontamaan keskusteluun osallistuvat fysioterapeutti Stina Carpelan, sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman ja psykologi Leena Salonen, jotka omakohtaisesti ja elämänläheisesti jakavat tietojaan ja kokemuksiaan kehon, mielen ja sielun hyvinvoinnista.

Kahvitarjoilun jälkeen klo 14.15. tanssitaan yhdessä mukaansatempaavan gospel-lattarimusiikin tahdissa . Tanssit ovat helppoja oppia, eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita. Tarkoituksena on rentoutua ja nauttia iloisesta liikunnasta ilman suorituspaineita, sillä Gospel -lattarit toimivat periaatteella ”Oma tyyli - paras tyyli. Oma tahti - paras tahti. Oma kroppa - paras kroppa”.

Tansseja opettavat Hannele Siltala, Taru Kervilä, Laura Ahteela ja Marita Kraama, jotka toimivat ohjaajina myös Raision Pyryjen ja seurakunnan järjestämillä Gospel -lattaritunneilla maanantaisin Kuloisten koululla.

Lattareiden jälkeen on kehonhuoltoa eli lihaskuntoilua ja venyttelyä, ja saunat ovat lämpiminä klo 18 asti.

Ruokatarjoilua ei päivän aikana ole, joten ennakkoilmoittautumisiakaan ei tällä kertaa tarvita, mutta kahvihetkeen voi halutessaan tuoda jotakin pientä yhteiseen nyyttäripöytään tai omiksi eväiksi pitkän päivän varalle.

KokoNaisen päivän tapahtumiin on vapaa pääsy, ja mukaan voi tulla hetkeksi tai koko päiväksi.

Ohjelma:
Kello 12.15 Kokonaisvaltainen hyvinvointi –paneelikeskustelu: Miten voin voida hyvin ja elää tasapainoisesti ja onnellisesti?
Panelisteina fysioterapeutti Stina Carpelan, sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman ja psykologi Leena Salonen
Kello 13.45 Kahvitauko ja välipala nyyttäriperiaatteella
Kello 14.15 Kahden tunnin gospel-lattarit eri tanssilajein
Kello 16.15-17 GL-kehonhuolto: lihaskuntoilua ja venyttelyä.
Kello 15-18 Saunat lämpiminä

Voit myös aloittaa päivän jo klo 10 osallistumalla messuun Raision kirkossa.

Lisätiedot: Hannele Siltalalta, hannele.siltala@evl.fi tai 0447160 380.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yksin tai ystävien kanssa!