Konsertti "Kesäyö kirkkomaalla" 10.6. klo 18

Tuomas Laatu vierailee Raision kirkossa laulaen yhteiskonsertissa Raision vt. kanttori Stephen Evansin pianosäestyksellä sunnuntaina 10.6. klo 18. Tuomas Laatu toimii A-kanttorina Tampereen tuomiokirkon seurakunnassa ja johtaa tuomiokirkon kirkkokuoroa ja kamarikuoroa. Hän on kysytty kuoronjohtaja ja yksinlaulaja Tampereen seudun seurakunnissa. Evans ja Laatu ovat esiintyneet yhdessä ympäri Suomea, Manchesterin tuomiokirkossa sekä Tallinnan ja Tarton kirkoissa.

Raision kesäisen kirkkokonsertin säveltäjäniminä ovat Beethoven, Haydn, Händel, Kuula, Merikanto ja Mendelssohn.
Konsertissa juhlitaan erityisesti 150 vuotta Oskar Merikannon syntymästä ja 100 vuotta Toivo Kuulan kuolemasta.
Laatu esittää Merikannon laulut Oi muistatko vielä sen virren ja Anniina, sekä Kuulan Kesäyö kirkkomaalla. Mukana on myös Haydnin riemukas aaria Schon eilet der Ackermann ja Mendelssohnin juhlavat aariat Es ist genug ja Gott sei mir gnädig.
Evans soittaa pianolla Merikannon suosittuja pianokappaleita, esim. Älä itke Äitini ja Kesäpäivä Kangasalla muunnelmineen, Kesäillan valssi, Valse lente ja Valse à la Chopin, Improvisaatio ja Romanssi.
Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 5 €.
Tervetuloa tunnelmalliseen kesäkonserttiin Raision kirkkoon sunnuntaina 10.6. klo 18!