Koppi - Uutta perheille ja alakouluikäisille. Avajaiset 25.9.

Raision seurakunta on hankkinut pienen kartanonkeltaisen ”mummonmökin”, jota voi siirrellä paikasta toiseen. Tällä syyskaudella Koppi toimii Nuorikkalan asuntoalueella sijaitsevan Vilja-Aitan leikkipuiston läheisyydessä, Vanhan Nuorikkalantien ja Alhaistentien risteyksessä, laajan viheralueen ympäröimänä. Paikalla on useana päivänä viikossa lastenohjaaja järjestämässä erilaista toimintaa Kopissa ja sen ympäristössä

KOPIN AVAJAISET

Tiistaina 25.9. klo 18-19.30 vietetään Kopin avajaisia, jonne kaikenikäiset ovat tervetulleita.
Kirkkoherra Sari Lehti siunaa Kopin käyttöön. Tule mukaan ulkoilemaan, puuhailemaan, jutustelemaan ja tutustumaan uuteen Koppiin ja uuteen kirkkoherraamme. Paikalla on myös mm. seurakuntamme lastenohjaajia, talousjohtaja Kari Haakana ja muita seurakuntamme työntekijöitä.

TOIMINTAA KOPISSA JA SEN YMPÄRISTÖSSÄ

Kopin viikko-ohjelma:
MA klo 9.00-12.00 Perhepuisto
TI   klo 13.00-16.00  Alakoululaisten puistotoimintaa
KE  klo 9.30-11.30 Lapsiparkki
PE  klo 9.00-12.00 Perhepuisto
PE  klo 13.00-16.00 Alakoululaisten puistotoimintaa

Perhepuistotoimintaa on tarjolla maanantai- ja perjantaiaamupäivisin, jolloin lastenohjaajat järjestävät puuhaa puistossa kävijöille. Tervetulleita mukaan ovat niin perheet kuin hoitajatkin lapsineen, ilman erillistä ilmoittautumista. Tällöin käytössä ovat myös seurakunnan hiekkalelut. Jos siis pohdit, missä puistossa olisi muitakin koolla, niin tule Vilja-Aitan leikkipuistoon!

Puistotoimintaa alakouluikäisille on vuorossa tiistai- ja perjantai-iltapäivisin. Tällöin ovat kaikki alakouluikäiset tervetulleita leikkimään, liikkumaan ja pelailemaan yhdessä seurakunnan lastenohjaajan kanssa.  Kopilla on mahdollisuus tehdä myös läksyjä. Jos siis haluat viettää mukavaa iltapäivää koulun jälkeen, niin tule käymään puistossa ja Kopilla silloin, kun sinulle sopii!

Lapsiparkki tulee avuksi, kun sinulla on menoa ja tarvitset lastenhoitoa lyhyeksi ajaksi. Vilja-Aitan puistolla toimii keskiviikkoaamupäivisin lapsiparkki, jossa tarjolla on leikkiä ja ulkoilun riemua yli 2-vuotiaille. Omat pienet eväät voi ottaa mukaan. Lapsiparkkiin mahtuu kerrallaan enintään 8 lasta. Ilmoittautua voi keskiviikosta maanantaihin tekstiviestillä numeroon 044-7160 302/Essi Niskala.

Olemme pääsääntöisesti ulkona, joten kannattaa varautua säänmukaisin varustein!

Lisätietoja Koppi-toiminnasta:

Lapsityönohjaaja Johanna Salonen 044-7160 370 tai