Miehet viettävät Iltavapaata jälleen keskiviikkona 7.3.

MITÄ MIES?

Raision seurakuntatalo täyttyy taas miehillä, jotka kokoontuvat viettämään Miesten iltavapaata 7.3. klo 18 .
Odotettavissa on jälleen hyvä ilta, johon mahtuu musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalatarjoilun äärellä.
Mukana mm. Joel Hallikainen ja kitara sekä yrittäjä Ilkka "Ike" Saarinen, joka kertoo ajatuksiaan ja kokemuksiaan mm. aiheesta "Mies ja yrittäminen".
Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.

Tervetuloa mukaan mukavaan illanviettoon!

Myös Alakappelin miestenillat jatkuvat koko kevään

Illoissa pohditaan mm. elämän miesnäkökulmia ja keksitään yhteistä tekemistä. Iltojen ohjelmaan kuuluvat ainakin pikaiset kahvit sekä lyhyt puhe ja ajatusten vaihtoa, ja illan päätteeksi on mahdollisuus osallistua ehtoollishetkeen. Mukana mm. Seppo Niemeläinen ja Pertti Ruotsalo, joilta saa myös lisätietoa illoista.

Miestenillat Raision kirkkomaan Alakappelissa joka toinen maanantai klo 18.30 - n. klo 20, (parittomilla viikoilla 7.5. asti).