Suosittu Kansanlaulukirkko jälleen helatorstaina 10.5.

Helatorstain messua vietetään Raisiossa taas tuttuun tapaan Kansanlaulukirkkona. Messun musiikkina on tuttuja suomalaisia kansansävelmiä, jotka Anna-Mari Kaskinen on sanoittanut uudelleen messukäyttöä varten. Messussa yhdessä laulettavia, monille tuttuja sävelmiä ovat mm. Kotimaani ompi Suomi, Täällä Pohjantähden alla, Tuonne taakse metsämaan, Tääl´ yksinäni laulelen, Arvon mekin ansaitsemme, Tein minä pillin pajupuusta, On suuri sun rantas autius jne.

Kansanlaulukirkko on suosittu eri puolilla Suomea ja myös Raisiossa se on aiemminkin kerännyt runsaasti väkeä kirkkoon laulamaan tuttuja lauluja uudella tavalla.

Helatorstaita vietetään neljäntenäkymmenentenä päivänä pääsiäisestä Kristuksen taivaaseenastumisen muistoksi.
Messussa ovat mukana pastorit Karoliina Hapakoski ja Antti Pajunen sekä kanttori Sini Nieminen.

Tervetuloa mukaan Helatorstain messuun suomalaisen kansanmusiikin sävelin!
Raision kirkossa torstaina 10.5. klo 10.