Skip to content

Suositut Gospel-lattarit starttaavat neljänteen toimintavuoteensa Raision seurakunnassa

Yksi Gospel-lattareiden suosion salaisuuksista on iltojen rento ilmapiiri, jossa pääsee nauttimaan liikunnan ilosta ilman suorituspaineita, kukin omalla tyylillään, vauhdillaan ja vartalollaan.

Tunneilla ei tarvitse suorittaa eikä stressata sitä, miltä näyttää tai kuinka hyvin osaa tanssia tai liikkua. Yhdessä muiden naisten kanssa on mukava pistää liikettä koko kropalle rytmikkään musiikin siivittämänä. Varusteiksi riittävät sisäliikuntavaatteet, tossut tai sisäliikuntakengät, juomapullo ja jumppapatja/pyyhe.

Gospel-lattaritunnitTM järjestetään yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa maanantaisin Kuloisten koululla. Tanssitunnin jälkeen voi osallistua myös GL-kehotunnille, johon kuuluu lihaskuntoilua, kehonhuoltoa ja venyttelyä.

Gospel-lattareita vetävät koulutetut ohjaajat yhdessä ja vuorotellen. Tuntien aikana soi mukaansatempaava latinogospelmusiikki ja tunnit alkavat ja päättyvät lyhyeen rukoukseen. Ohjaajina toimivat Marita Kraama, Taru Kervilä, Laura Ahteela ja Hannele Siltala.

 

Maanantaisin Kuloisten koululla

Gospel-lattarittunnit klo 17.30-18.30
GL-kehonhuoltotunnit klo 18.35-19.20


Pyryjen kausimaksu on 70 € (alle 16-vuotiaille 35 €) ja kausimaksun lunastaneet voivat osallistua kaikille Raision Pyryjen viikkotunneille. Yksi maksuton tutustumiskerta.
Jos haluat osallistua ainoastaan GL-tanssitunnille tai GL-kehotunnille, on kausimaksu 35 euroa (alle 16-vuotiaille 20 €).

Ilmoittautumiset osoitteessa www.raisionpyryt.fi
Lisätietoja Hannele Siltala, puh. 044 7160 380 tai hannele.siltala@evl.fi

Gospel-lattari on Tampereen NNKY:n rekisteröimä tuotemerkki, josta löydät lisätietoja löydät myös nettiosoitteessa www.tnnky.fi/gl-etusivu