Suuremman suojassa koulutielle, päivähoitoon tai eskariin. Kirkossa 9.8.

Koulunsa aloittavien ekaluokkalaisten, eskarilaisten ja
päivähoitoon menijöiden siunauskirkko
torstaina 9.8. klo 17.30 Raision kirkossa.

On hyvä lähteä kohti uutta elämänvaihetta Taivaan Isän siunausten saattelemana. Monissa kirkoissa ympäri maatamme kokoonnutaan lasten ja heille läheisten aikuisten kanssa yhteiseen hetkeen elokuun alussa, kun koulu, eskari tai päivähoito on alkamassa. Näin on perinteisesti tehty myös Raision kirkossa, jossa lauletaan yhdessä ja rukoillaan lasten, heidän läheistensä ja heidän uuden elämänvaiheensa puolesta. Lyhyen tilaisuuden päätteeksi lapset voi tuoda alttarille, jossa heidät yksitellen siunataan matkaan.
Tervetulleita mukaan ovat myös sisarukset ja lapselle läheiset aikuiset kuten isä, äiti, mummi, pappa, kummit ym.

Siunausta ja varjelusta lapsille päivähoitoon ja koulutielle, Suuremman suojassa!