Syksyn viimeinen Ilta Sinulle ke 14.11.

Ilta sinulle on kaikille avoin, lämminhenkinen illanvietto, jonka ohjelmaan kuuluu tällä kertaa erityisen paljon musiikkia, kun paikalla on Jari Mäkinen & NotBadBand
Musiikin ohella kuulemme perhe- ja psykoterapeutti Pekka Larkelan ajatuksia mm. itsetunnnosta ja aiheesta "Riitänkö minä?". Ohjelmaosuus päättyy lyhyeen iltarukoukseen ennen iltapalaa.

Näissä suosituissa illoissa käy runsaasti eri-ikäisiä naisia ja miehiä Raisiosta ja sen ympäristöstä.  Illan kuluessa on reilusti aikaa myös tuttujen tapaamiseen ja uusiin tutustumisiin herkullisen iltapalatarjoilun lomassa.

Iltojen ideoinnista, tarjoiluista ym. järjestelyistä vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sinne ovat kaikki lämpimästi tervetulleita.
Myös iltapalatarjoilu on maksuton.

Ilta Sinulle keskiviikkona 14.11. klo 18 Raision seurakuntatalossa

NotBadBand                                                                                             Pekka Larkela