Skip to content

Syyskesäpäivillä tavataan tuttuja ja ulkoillaan yhdessä!

Syyskesästä 5.-9.8. kokoonnutaan Wanhan Pappilan syyskesän pihapäiville laulamaan, leikkimään ja grillailemaan sekä nauttimaan kesästä ja auringosta, yhteisen ulkoilun ja piknikin merkeissä.

 

Wanhan Pappilan pihamaalla tavataan tuttuja sekä vaihdetaan kuulumisia. Jokaisella päivällä on aihe, johon liittyen on tarjolla jotain yhteistoimintaa kuten askartelua, laulua, leikkiä jne. Joka päivä kedolle kannetaan mm. suuri määrä lasten hiekkaleluja ja pelivälineitä.

 

Wanhan pappilan syyskesäpäivät ovat maksuttomat, eikä niihin tarvitse ilmoittautua erikseen.

 

Lounashetken aikaan seurakunta tarjoaa kävijöille mehut, teet ja kahvit. Muut syötävät jokainen tuo tälle Raision suurimmalle piknikille itse. Grilli on kuumana, joten kesän ensimmäiset makkarat ja hampurilaiset voi grillata kesäpäivillä.

 

Tänä vuonna syyskesänpäivillä kokeillaan uutena toimintana isommille sisaruksille tarjottavaa erillistä ohjelmaa. Äidin, isän tai muun hoitajan tullessa kesäpäiville pienten sisarusten kanssa, on isommille sisaruksille (6-8 vuotta) tarjolla oma toimintahetki; askartelua, pelailua ja seikkailua.

 

Syyskesäpäivät ovat yhtä kuin suuri yhteinen ulkoiluhetki eli toiminta tapahtuu ulkona säästä riippumatta, kannattaa siis muista sään mukainen varustus.