Naisille

Raision seurakunnan naistoiminnassa on monipuolista tarjontaa, joka tavoittaa viikoittain kymmeniä naisia. Työikäisille naisille järjestetään pari kertaa kaudessa tunnelmallisia kutsuiltoja kodeissa. Tämän lisäksi kaksi Beautiful Bible –pienryhmää kokoontuu säännöllisesti kodeissa ja uutuutena käynnistyvät Bible journaling -illat. Gospel-lattareihin ja GL-kehonhuoltoon osallistuu viikoittain kolmisenkymmentä eri-ikäistä naista nuorista eläkeläisiin. Kerran keväässä järjestetään kaikenikäisille naisille suosittu hyvinvointipäivä KokoNainen.  Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Lisätietoja

Jos sinulla on lisäkysymyksiä toiminnastamme tai jos etsit omaa paikkaasi naisten toiminnassa, voit olla yhteydessä naistyön koordinaattoriin Hannele Siltalaan, hannele.siltala@evl.fi tai puhelin 044 7160 380. 

GOSPEL-LATTARIT JA GL-KEHO

Suositut Gospel-lattarit järjestetään Kuloisten koululla (Keskitie 38) maanantaisin kello 17.30-18.30 ja GL-keho kello 18.35-19.20 yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa. 

Gospel-lattareita vetää 4 ohjaajaa yhdessä ja vuorotellen, joten tunnit ovat siksikin vaihtelevia ja monipuolisia. GL-tanssitunnin ja GL- kehotunnin aikana soi mukaansatempaava latinogospel-musiikki ja tunnit alkavat ja päättyvät lyhyeen rukoukseen. Ohjaajina toimivat Taru Kervilä, Hannele Siltala, Heli Gustavsson sekä Niina Nyblom.

Tunneilla ei tarvitse suorittaa eikä stressata sitä, miltä näyttää tai kuinka hyvin osaa tanssia tai liikkua. Gospel-lattaritunnin jatkoksi voi jäädä GL-kehotunnille, jossa luvassa on lihaskuntoilua, kehonhuoltoa ja venyttelyä. 

Pyryjen kausimaksu on 85 € (alle 16-vuotiaille 40 €) ja kausimaksun lunastaneet voivat osallistua kaikille Raision Pyryjen viikkotunneille. Kerran voi tulla maksutta mukaan tutustumaan. Jos haluat osallistua vain joko GL-tanssitunnille tai GL-kehotunnille etkä muille viikkotunneille, on kausimaksu tällöin 40 euroa (alle 16vuotiaille 20 €). Ilmoittautumiset osoitteessa www.raisionpyryt.fi

Tunnit ovat vaihtelevia ja monipuolisia

NAISTEN KUTSUILLAT KODEISSA

Työikäisille naisille kohdennettuja kutsuiltoja järjestetään pari kertaa kaudessa alueen kodeissa. Tunnelmallinen ilta alkaa yhteisellä nyyttärikahvittelulla. Kahvittelun jälkeen on luvassa livegospelmusiikkia sekä iltaan kutsutun asiantuntijan pitämä alustus naisen elämää koskettavista aiheista. 

Illan valmisteluista vastaa naisverkon tiimi. Alustuksen jälkeen osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jossa luottamuksellisesti keskustellaan siitä, mitä ajatuksia illan alustus herätti itsessä.

Keskustelun ja loppurukouksen vetää naisverkon vapaaehtoiset tiiminvetäjät. 

Naisverkkoillan palautteissa toistuu aina positiivinen kokemus naisten välisestä yhteydestä ja luottamuksesta sekä koskettavista ja mielenkiintoisista aiheista. 

Iltoja ei mainosteta missään, mutta iltoihin pääsee mukaan kutsuperiaatteella. Osallistujia on melko paljon, eivätkä kaikki tunne toisiaan. Silti vieraskin tulija on aina tervetullut. Uusikin tulija voi aina kutsua mukaan omia ystäviään.  Kutsun voit saada ystäväsi kautta tai ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi Hannele Siltalalle.

Muumimukeja rivistössä monenlaisia.

BEAUTIFUL BIBLE -PIENRYHMÄ SEKÄ BIBLE JOURNALING -TOIMINTA

Naisverkkotiimi järjestää työikäisille naisille kodeissa kokoontuvia pienryhmiä sekä Bible journaling -iltoja.

Beautiful Bible - ryhmässä on naisverkkoilloista tuttu alkukahvittelu ja kuulumisten vaihto nyyttäripöydän antimien ääressä. Tämän jälkeen käytetään yksinkertaista Lectio Divina -Raamattupohdintamenetelmää ja vaihdetaan ajatuksia, mitä kullekin kerralle valittu Raamatun teksti/jae nostattaa mieleen. Lopuksi on lyhyt iltarukous tiimiläisten vetämänä. Keskustelupiiri on luottamuksellinen. 

Kesällä 2019 käynnistyy myös Bible journaling –illat, jotka jatkuvat syksyllä 2019 Raision seurakuntatalolla. Bible journaling on Raamatun tekstien pohdintaa visuaalisin keinoin. Raamatun tekstejä koristellaan ja kuvitetaan samalla tekstin sanomaa miettien. Välineeksi tarvitset vain oman muistivihkon. Toimintaa ohjaavat Hannele Siltala sekä Marianne Ylinen. Tämä ei vaadi erityistä taiteellista lahjakkuutta, sillä valmiiden materiaalien avulla saa kaunista kuvitusta, vaikka itse ei piirtäisikään. Bible Journaling päivämäärät ovat 4.6., 18.6., 8.8., 29.8., 19.9., 10.10. ja 31.10. kello 17-20. Mukaan mahtuu 20 naista ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Jos sinua kiinnostaisi työikäisten naisten Beautiful Bible -pienryhmätoiminta tai Bible journaling, ole yhteydessä Hannele Siltalaan.

KOKONAINEN PÄIVÄ

Kerran vuodessa järjestetään naisille Raision seurakuntatalolla KokoNainen päivä sinulle -tapahtuma. KokoNainen päivä rakentuu kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, jossa on mukana osa-alueina henkinen, fyysinen ja hengellinen hyvinvointi.

KokoNainen päivä alkaa luennolla, joka eri teemojen kautta liittyy hengelliseen ja henkiseen hyvinvointiin. Päivän fyysistä hyvinvointia edustaa gospel-lattarituntien sikermä sekä kehonhuolto ja saunomismahdollisuus. Voit tulla mukaan osaksi päivää tai koko päiväksi. Ohjelma on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Seuraava KokoNainen päivä järjestetään keväällä 2020.

Kuvassa KokoNaisen 2019 luennoitsija, tanssiliiketerapeutti Asta Lehtimäki, joka piti luennon aiheesta "Voinko sallia itselleni hyvää?".