Alakappeli

50

Vainajan siunaustilaisuus voidaan toimittaa alakappelissa. Alakappelissa voidaan järjestää myös pienimuotoisia hartaustilaisuuksia.

Kirkkoon kuulumattoman vainajan  siunaus- ja/tai hautajaistilaisuus pidetään aina alakappelissa. Kirkkoon kuulumattomilta peritään hinnaston mukainen tilavuokra.

Alakappelissa istumapaikkoja on enintään 50 hengelle.

Lisäkuvia alakappelista:
Ulkokuvia
Sisäkuvia

Alakappeli sijaitsee Raision hautausmaalla, huoltorakennuksen pohjoispuolella ja sisäänkäynti tilaan on Raision kaupungintalon puoleiselta sivulta.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti

Suvi-illan hartaus

Hartaus ja lauluhetki Raision kirkkomaalla, Alakappelin sisäpihalla. Sadesäällä tilaisuus sisällä kappelissa.

Kirkkokahvit Alakappelin sisäpihassa

Suositut messun jälkeiset eteiskirkkokahvit jatkuvat kesällä Alakappelin sisäpihalla (kirkosta tullessa ovelta oikealle ja portaat alas).