Alakappeli

Kirkkotie 2 , 21200 Raisio

Alakappeli

Alakappeli sijaitsee Raision hautausmaalla, huoltorakennuksen pohjoispuolella ja sisäänkäynti tilaan on Raision kaupungintalon puoleiselta sivulta.

Vainajan siunaustilaisuus voidaan toimittaa alakappelissa. Alakappelissa voidaan järjestää myös pienimuotoisia hartaustilaisuuksia.

Kirkkoon kuulumattoman vainajan  siunaus- ja/tai hautajaistilaisuus pidetään aina alakappelissa. Kirkkoon kuulumattomilta peritään hinnaston mukainen tilavuokra.

Alakappelissa istumapaikkoja on enintään 50 hengelle.

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Suvi-illan hartaus kirkkomaalla

Kesäkeskiviikkoisin ulkoilmahartaus kirkkomaalla, alakappelin pihalla. Sateella kirkossa.

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Suvi-illan hartaus kirkkomaalla, alakappelin pihalla (huonolla säällä sisätiloissa))