Naisille

Raision seurakunnan naisten toiminnassa on monipuolista tarjontaa, joka tavoittaa viikoittain kymmeniä naisia. Työikäisille naisille järjestetään pari kertaa kaudessa tunnelmallisia kutsuiltoja kodeissa tai muissa tiloissa. Tämän lisäksi kaksi Beautiful Bible –pienryhmää kokoontuu säännöllisesti kodeissa sekä Unelmapari -pienryhmä seurakuntatalolla. Gospel-lattareihin osallistuu viikoittain eri-ikäisiä naisia nuorista aikuisista eläkeläisiin. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Gospel-lattarit™

Yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa. Maanantaisin klo 18.30.-19.45 Friisilän koulun liikuntasalissa, osoitteessa Tasalankatu 16. Tunnit alkavat ja päättyvät rukoukseen ja tunneilla soi gospelmusiikki. Tuntien tavoitteena on olla suorittamisesta vapaata, iloista yhdessä liikkumista ja lopuksi on hyvät venyttelyt. Ilmoittautuminen www.raisionpyryt.fi 

Lisätietoja

Jos sinulla on lisäkysymyksiä toiminnastamme tai jos etsit omaa paikkaasi naisten toiminnassa, voit olla yhteydessä naistyön koordinaattoriin Hannele Siltalaan, hannele.siltala@evl.fi tai puhelin 044 7160 380. 

Myös naisverkon pappi Hanna Vuorio, hanna.vuorio@evl.fi ti puhelin 044 7160 377, on käytettävissäsi, samoin naisverkon koordinattori Hannele Siltala, jos haluat vaikka keskustella jostain asiasta luottamuksellisesti. 

 

Gospel-lattarit 

Kevätkausi Friisilän koulun liikuntasalaissa osoitteessa Tasalankatu 16 maanantaisin klo 18.30-19.45 (ei viikoilla 11-14). 
Yksi maksuton tutustumiskerta.
Tervetuloa mukaan!

Suositut Gospel-lattarit kaikenikäisille naisille järjestetään yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa.  

Gospel-lattareita vetää 3 ohjaajaa yhdessä ja vuorotellen, joten tunnit ovat siksikin vaihtelevia ja monipuolisia. GL-tanssitunnin aikana soi mukaansatempaava latinogospel-musiikki ja tunnit alkavat ja päättyvät lyhyeen rukoukseen. Ohjaajina toimivat Taru Kervilä, Hannele Siltala sekä Niina Nyblom.

Tunneilla ei tarvitse suorittaa eikä stressata sitä, miltä näyttää tai kuinka hyvin osaa tanssia tai liikkua.  

Pelkät gospel-lattarit maksavat 45 euroa kaudelta, Pyryjen kausimaksu on 95 €  ja kausimaksun lunastaneet voivat osallistua kaikille Raision Pyryjen viikkotunneille. Kerran voi tulla maksutta mukaan tutustumaan ja tunnit voi maksaa myös kertamaksuilla. Ilmoittautumiset osoitteessa www.raisionpyryt.fi

Tunnit ovat vaihtelevia ja monipuolisia

Naisten kutsuillat 

Työikäisille naisille kohdennettuja kutsuiltoja järjestetään pari kertaa kaudessa seurakuntatalolla tai alueen kodeissa. Tunnelmallinen ilta alkaa yhteisellä nyyttärikahvittelulla. Kahvittelun jälkeen on luvassa livegospelmusiikkia sekä iltaan kutsutun asiantuntijan pitämä alustus naisen elämää koskettavista aiheista. 

Illan valmisteluista vastaa naisverkon tiimi. Alustuksen jälkeen ilta jatkuu pienemmissä ryhmissä, joissa luottamuksellisesti keskustellaan illan teeman herättämistä ajatuksista. Keskusteluun ja loppurukoukseen ohjaavat naisverkon vapaaehtoiset tiiminvetäjät. 

Naisverkkoiltojen palautteissa toistuu aina positiivinen kokemus naisten välisestä yhteydestä ja luottamuksesta sekä koskettavista ja mielenkiintoisista aiheista. 

Iltoja ei mainosteta laajasti, vaan mukaan tullaan kutsuperiaatteella.
Kutsun ja tarkempia tietoja voit saada ystäväsi kautta tai ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi Hannele Siltalalle, hannele.siltala@evl.fi
Varsinkin kodeissa järjestettävissä illoissa paikkoja on rajoitetusti.
Osallistujia on melko paljon, eivätkä kaikki tunne toisiaan, joten iltoihin on helppo tulla uutena ja uudet kävijät otetaan lämpimästi vastaan.
Jokainen tulija voi kutsua mukaan omia työikäisiä ystäviään. 

Hannelelta voit kysyä lisätietoja myös muusta naisverkoston toiminnasta: 
hannele.siltala@evl.fi
p. 044 716 0380

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Muumimukeja rivistössä monenlaisia.

Beautiful Bible -pienryhmä

Naisverkkotiimi järjestää työikäisille naisille kodeissa ja seurakuntatalolla kokoontuvia pienryhmiä.  Jos toiminta kiinnostaa, voit tiedustella vapaita paikkoja, hannele.siltala@evl.fi

Beautiful Bible - ryhmässä on naisverkkoilloista tuttu alkukahvittelu ja kuulumisten vaihto nyyttäripöydän antimien ääressä. Tämän jälkeen käytetään yksinkertaista Lectio Divina -Raamattupohdintamenetelmää ja vaihdetaan ajatuksia, mitä kullekin kerralle valittu Raamatun teksti/jae nostattaa mieleen. Lopuksi on lyhyt iltarukous tiimiläisten vetämänä. Keskustelupiiri on luottamuksellinen.