Naisille

Raision seurakunnan naisten toiminnassa on monipuolista tarjontaa, joka tavoittaa viikoittain kymmeniä naisia. Työikäisille naisille järjestetään pari kertaa kaudessa tunnelmallisia kutsuiltoja kodeissa. Tämän lisäksi kaksi Beautiful Bible –pienryhmää kokoontuu säännöllisesti kodeissa ja Bible journaling -hiljentymisillat sekä yksi pienryhmä seurakuntatalolla. Gospel-lattareihin ja GL-kehonhuoltoon osallistuu viikoittain kolmisenkymmentä eri-ikäistä naista nuorista eläkeläisiin. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Gospel-lattarit™

Yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa. Kevätkausi maanantaisin alkaen 10.1.2022 alkaen klo 17.30.-18.30 gospel-lattaritunti ja 18.35-19.20  GL-kehonhoitotunti Kuloisten koululla. Tunnit alkavat ja päättyvät rukoukseen ja tunneilla soi gospelmusiikki. Tuntien tavoitteena on olla suorittamisesta vapaata, iloista yhdessä liikkumista ja kehonhuoltoa. Ilmoittautuminen www.raisionpyryt.fi 

Lisätietoja

Jos sinulla on lisäkysymyksiä toiminnastamme tai jos etsit omaa paikkaasi naisten toiminnassa, voit olla yhteydessä naistyön koordinaattoriin Hannele Siltalaan, hannele.siltala@evl.fi tai puhelin 044 7160 380. 

Myös naisverkon pappi Hanna Vuorio, hanna.vuorio@evl.fi ti puhelin 044 7160 377, on käytettävissäsi, samoin naisverkon koordinattori Hannele Siltala, jos haluat vaikka keskustella jostain asiasta luottamuksellisesti. 

 

GOSPEL-LATTARIT JA GL-KEHO

Kevätkausi starttaa 10.1.2022 ja ilmoittautuminen kevään tunneille avautuu 20.12.2021 osoitteessa www.raisionpyryt.fi

Suositut Gospel-lattarit järjestetään Kuloisten koululla (Keskitie 38) maanantaisin kello 17.30-18.30 ja GL-keho kello 18.35-19.20 yhteistyössä Raision Pyryjen kanssa. 

Gospel-lattareita vetää 3-4 ohjaajaa yhdessä ja vuorotellen, joten tunnit ovat siksikin vaihtelevia ja monipuolisia. GL-tanssitunnin ja GL- kehotunnin aikana soi mukaansatempaava latinogospel-musiikki ja tunnit alkavat ja päättyvät lyhyeen rukoukseen. Ohjaajina toimivat Taru Kervilä, Hannele Siltala, Heli Gustavsson sekä Niina Nyblom.

Tunneilla ei tarvitse suorittaa eikä stressata sitä, miltä näyttää tai kuinka hyvin osaa tanssia tai liikkua. Gospel-lattaritunnin jatkoksi voi jäädä GL-kehotunnille, jossa luvassa on lihaskuntoilua, kehonhuoltoa ja venyttelyä. 

Pyryjen kausimaksu on 90 € (alle 16-vuotiaille 50 €) ja kausimaksun lunastaneet voivat osallistua kaikille Raision Pyryjen viikkotunneille. Kerran voi tulla maksutta mukaan tutustumaan. Jos haluat osallistua vain joko GL-tanssitunnille tai GL-kehotunnille etkä muille viikkotunneille, on kausimaksu tällöin 45 euroa. Ilmoittautumiset osoitteessa www.raisionpyryt.fi

Tunnit ovat vaihtelevia ja monipuolisia

NAISTEN KUTSUILLAT KODEISSA

Työikäisille naisille kohdennettuja kutsuiltoja järjestetään pari kertaa kaudessa alueen kodeissa. Tunnelmallinen ilta alkaa yhteisellä nyyttärikahvittelulla. Kahvittelun jälkeen on luvassa livegospelmusiikkia sekä iltaan kutsutun asiantuntijan pitämä alustus naisen elämää koskettavista aiheista. 

Illan valmisteluista vastaa naisverkon tiimi. Alustuksen jälkeen osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jossa luottamuksellisesti keskustellaan siitä, mitä ajatuksia illan alustus herätti itsessä.

Keskustelun ja loppurukouksen vetää naisverkon vapaaehtoiset tiiminvetäjät. 

Naisverkkoillan palautteissa toistuu aina positiivinen kokemus naisten välisestä yhteydestä ja luottamuksesta sekä koskettavista ja mielenkiintoisista aiheista. 

Iltoja ei mainosteta missään, mutta iltoihin pääsee mukaan kutsuperiaatteella. Osallistujia on melko paljon, eivätkä kaikki tunne toisiaan. Silti vieraskin tulija on aina tervetullut. Uusikin tulija voi aina kutsua mukaan omia ystäviään.  Kutsun voit saada ystäväsi kautta tai ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi Hannele Siltalalle, hannele.siltala@evl.fi 

Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja noudatamme säädöksiä. Keväällä 2022 toiminta jatkuu tilanteesta riippuen verkkovälitteisesti tai seurakuntatalolla. 

Muumimukeja rivistössä monenlaisia.

BEAUTIFUL BIBLE -PIENRYHMÄ SEKÄ BIBLE JOURNALING -TOIMINTA 

Naisverkkotiimi järjestää työikäisille naisille kodeissa ja seurakuntatalolla kokoontuvia pienryhmiä sekä Bible journaling -iltoja.  Jos toiminta kiinnostaa, voit tiedustella vapaita paikkoja, hannele.siltala@evl.fi

Beautiful Bible - ryhmässä on naisverkkoilloista tuttu alkukahvittelu ja kuulumisten vaihto nyyttäripöydän antimien ääressä. Tämän jälkeen käytetään yksinkertaista Lectio Divina -Raamattupohdintamenetelmää ja vaihdetaan ajatuksia, mitä kullekin kerralle valittu Raamatun teksti/jae nostattaa mieleen. Lopuksi on lyhyt iltarukous tiimiläisten vetämänä. Keskustelupiiri on luottamuksellinen. 

Kerran kuukaudessa pidetään Bible journaling –iltoja Raision seurakuntatalolla. Bible journaling on Raamatun tekstien pohdintaa visuaalisin keinoin. Raamatun tekstejä koristellaan ja kuvitetaan samalla tekstin sanomaa miettien. Välineeksi tarvitset vain oman muistivihkon. Toimintaa ohjaa Hannele Siltala sekä Hanna Vuorio. Tämä ei vaadi erityistä taiteellista lahjakkuutta, sillä valmiiden materiaalien avulla saa kaunista kuvitusta, vaikka itse ei piirtäisikään. Bible Journaling -illat ovat kerran kuukaudessa torstaisin, ilmoittautumiset, tarkemmat ajankohdat ja tiedustelut Hanna Vuoriolta, hanna.vuorio@evl.fi