Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua erilaisiin seurakuntailtoihin, Raisiomessuun, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

**********

ILTA SINULLE

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -illoissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi.

Iltoihin kuuluu:

-vapaaehtoisten tekemä iltapala
-alustus ja keskustelua illan aiheesta
-musiikkia

Kevään 2019 Ilta sinulle -illat ke klo 18  seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2):

Lisätiedot: Vesa Siltala 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

RAISIOMESSU

Raisiomessu on koko perheen jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Raisiomessussa panostamme yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen!

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Lapsille oma ohjelma. Olet lämpimästi tervetullut Raisiosta tai kauempaa!

Kevät 2019 Raisiomessut su klo 17 Raision seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2):

Su 28.4: Laulujen kantamana - musiikkipitoinen Raisiomessu bändin johdolla. Iltapala toteutetaan nyyttärihengessä - jos koet asian omaksesi, tuo yhteiseen pöytään suolaista tai makeaa!

Raisiomessu tarvitsee jatkuvasti uusia tulijoita rakentamaan yhteistä juhlaamme. Tarvitaan mm. vastaanottajia ovelle, rukouspalvelijoita, seurakuntalaisen puheenvuoroja, bändiin uusia soittajia, tilan koristelijoita ym. Tuo lahjasi ja intosi yhteiseen käyttöön! Tule mukaan ottamalla yhteyttä: pastori Antti Pajunen 044 7160 358, antti.pajunen@evl.fi .

RUKOUKSEN TALO

Raision kirkko on avoinna kaikille joka tiistai klo 16.30-18.00 rukousta ja hiljentymistä varten. Voit poiketa siksi ajaksi kuin ehdit.

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. Voit hiljentyä kauniissa kirkossamme Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea.

Kevään ensimmäinen Rukouksen talo on 15.1. ja viimeinen 7.5. (Ei pidetä 16.4. eikä 30.4.)

Rukouksen talo on taukopaikka Jumalan kanssa keskellä arkea. Noin kerran kuussa on myös lyhyt ehtoollishetki illan päätteeksi klo 18. Arki-illan ehtoolliset 22.1., 26.2. ja 19.3.

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

Soppaa kaverille

SOPPAA KAVERILLE

Soppaa kaverille on Raision seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä ruokailutilaisuus Tasalan Kamarissa. Vapaaehtoiset järjestävät tilaisuuden ja valmistavat jaettavan ruuan.

Kerran kuussa järjestettävä maksuton keittolounas on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille raisiolaisille.

Keväällä 2019 Soppaa kaverille Tasalan kamarissa klo 13-14 seuraavina lauantaina:

26.1

23.2

30.3

27.4

Olethan paikalla jo klo 13.