Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua erilaisiin seurakuntailtoihin, Raisiomessuun, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

Ilta Sinulle

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -illoissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi.

Kevään 2021 Illat Sinulle, keskiviikkoisin klo 18 Raision seurakuntatalon salissa.

Ke 21.4. "Uupumuksesta uusi alku", vieraana Tuula Portin. VALITETTAVASTI PERUTTU KORONARAJOITUSTEN VUOKSI

Lisätietoa päivitetään mm. lehti-ilmoituksissa, Facebook-sivulla Raision seurakunta ja netissä: www.raisionseurakunta.fi/tapahtumat

Raisiomessu

Raisiomessu on  jumalanpalvelus kirkossa tai seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella. Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19.

Raisiomessussa panostamme yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen!

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi.  Olet lämpimästi tervetullut Raisiosta tai kauempaa!

Kevään 2021 Raisiomessut su klo 17 kirkossa, ellei toisin ilmoiteta HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ RAISIOMESSUISSA EMME VOI OTTAA VÄKEÄ KIRKKOON, MESSUT STRIIMATAAN RAISION SEURAKUNNAN YOUTUBE-KANAVALLE

14.3 Persoonia Raamatussa: pastori Antti Pajunen eläytyy joihinkin merkittäviin ja värikkäisiin henkilöihin Raamatussa. Ihmisyyden perustunteet yhdistävät meidät heihin. - striimattuna Raision seurakunnan Youtube-kanavalle.

18.4 teologiharjoittelija Atte Virtanen-aihe selviää lähempänä

Raisiomessu tarvitsee jatkuvasti uusia tulijoita rakentamaan yhteistä juhlaamme. Tarvitaan mm. vastaanottajia ovelle, rukouspalvelijoita, seurakuntalaisen puheenvuoroja, bändiin uusia soittajia, tilan koristelijoita ym. Tuo lahjasi ja intosi yhteiseen käyttöön! Tule mukaan ottamalla yhteyttä: pastori Antti Pajunen 044 7160 358, antti.pajunen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä .

Rukouksen talo

Rukouksen talo jatkaa keväällä 2021 tiistaisin klo 16.30-18 Raision kirkossa. Tällä hetkellä Rukouksen talo on taolla koronarajoitusten takia ja rukousryhmä rukoilee virtuaalisesti. Voit kuitenkin lähettää ryhmälle rukousaiheita osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. Voit hiljentyä kauniissa kirkossamme Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea.

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta.

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

Turunseutu rukoilee​

Usko ja tiede iltateellä ke 28.4. klo 18 seurakuntatalon salissa

Rento keskusteluilta iltateen äärellä kristinuskon ja tieteen keskinäisestä suhteesta kaikille kiinnostuneille. Lyhyen alustuksen aiheesta pitää prof. Tero Laihonen. Käytämme pohjana prof. John Lennoxin ja prof. Ard Louis'n yleistajuisia näkemyksiä asiasta. Alustuksen jälkeen keskustelemme esiin nousevista kysymyksistä.

Mukana pastori Vesa Siltala. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Kirjallisuuspiiri​

Haluatko jutella kirjallisuudesta yhdessä muiden kanssa? Kysy lisää Myllyn tilassamme kerran kuussa torstai-iltaisin kokoontuvasta kirjallisuuspiiristä! marjut.lehti-laakso@saunalahti.fi  PERUTTU MAALISKUUSSA

Seurakunta menee pyhiinvaellukselle​

22.5. klo 12 Kävelemme Raision uuden pyhiinvaellusreitin. Lähtö ja paluu kirkolle. Kokonaispituus 21km, mutta voit kävellä reitin myös vain osittain kuntosi mukaan. Säävaraus. Ilmoittaudu Vesalle vesa.siltala@evl.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä 0447160339

Soppaa kaverille​

Keittolounas vähävaraisille raisiolaisille Tasalan kamarissa (Tasalanaukio 5) klo 13-14​ seuraavina lauantaina 27.2 (PERUTTU)., 27.3 (PERUTTU). ja 24.4.

Muutokset mahdollisia kaikkiin tapahtumiin koronatilanteesta riippuen.

​​​​​Katso myös www.vapaaehtoistyo.fi/Raisio. Sivulta löytyvät Raision seurakunnan, kaupungin ja useiden raisiolaisten yhteisöjen vapaaehtoistehtäviä mielekkääseen tekemiseen yhdessä muiden kanssa. Käy tutustumassa ja tule mukaan.

Lautaselle katettuna herkullista keittoa.

SOPPAA KAVERILLE

Soppaa kaverille on Raision seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä ruokailutilaisuus Tasalan Kamarissa. Vapaaehtoiset järjestävät tilaisuuden ja valmistavat jaettavan ruuan.

Kerran kuussa järjestettävä maksuton keittolounas on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille raisiolaisille.

Keväällä 2021 Soppaa kaverille Tasalan kamarissa klo 13-14 seuraavina lauantaina:

24.4. (Peruttu voimassa olevien rajoitusten vuoksi)