Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua erilaisiin seurakuntailtoihin, Raisiomessuun, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

Huom! Syksyn 2022 kaikki toiminta riippuu voimassa olevista koronamääräyksistä, muutokset ja peruutukset mahdollisia. Seuraa srk:n tiedotusta lehdistä, kotisivuilta, Facebookista

Ilta Sinulle

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -illoissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Syksyn 2022 Ilta Sinulle -illat, keskiviikkoisin klo 18 Raision seurakuntatalon salissa.

Ke 28.9. Puhujavieraana raamattukouluttaja Jaakko Pirttiaho. Jaakko on entinen poliisi, joka joutui jättämään työnsä vammauduttuaan onnettomuudessa. Hän haluaa kertoa Jumalan armosta niin, että tavallinen ihminen voi sen ymmärtää ja omistaa itselleen.

Hän puhuu teemasta "Rakastettu on nimesi".

Ke 30.11. Suomalainen messu

Mukana Jukka Saarinen ja bändi

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa päivitetään mm. lehti-ilmoituksissa, Facebook-sivulla Raision seurakunta ja netissä: www.raisionseurakunta.fi/tapahtumat

Cafe St.Martin´s

Kokeileva projekti alkoi, jotta loisimme jotakin uutta pitkään jatkuneen Raisiomessun tilalle. Syksyllä 2022 jatkamme kokeilua ja järjestämme kolme kahvila-iltaa.

Sinun on mahdollista laulaa yhteislauluja Sini-kanttorin ja kuoron johdolla. Kokoonnumme myös yhteiselle iltapalalle ja mukana on pieni puheenvuoro hengellisen elämän löydöistä. On myös mahdollisuus pelata lautapelejä yhdessä. Se on kiinnostanut erityisesti lapsia. : )

Klo 18.30 kokoonnumme kaikki lyhyeen iltaehtoollishetkeen. Sinun on myös mahdollisuus jättää rukousaiheesi tai pyytää rukousta puolestasi.

Voit halutessasi tulla vain iltaehtoolliselle klo 18.30. Ilta on kaikenikäisille lapsiperheistä varttuneempiin. Illasta vastaa tiimi yhdessä Antti- ja Vesa-pappien kanssa. Tervetuloa!

Syksyn kahvilaillat:

25.9. klo 17

30.10. klo 17

4.12. klo 17 isänpäivän ilta

Cafe Bible

Raamattuilta tähän päivään! Ensin papin alustus raamatuntekstistä, sitten keskustelemme siitä pöytäryhmissä samalla kahvitellen.

18.9., 9.10. ja 13.11. klo 17

Illan aikana sinun on mahdollisuus kertoa oma ajatuksesi tekstistä ja kuulla muiden näkökulmia. Pääsemme yhdessä jakaen syvemmälle raamatuntekstiin. Illassa kokeillaan learning cafe -työskentelyä Raamatun opiskeluun. Työskentely sopii kaikille ja ennakkotietoja Raamatusta ei tarvita. Tärkeintä on halu keskustella muiden kanssa ja kyky kuunnella muita.

Rukouksen talo

Rukouksen talo jatkaa tiistaisin klo 16.30-18 Raision kirkossa.  Syksyn ensimmäinen ilta on 13.9. ja viimeinen 29.11. Voit lähettää ryhmälle rukousaiheita osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. Voit hiljentyä kauniissa kirkossamme Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea.

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta.

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

Kirjallisuuspiiri Myllyn tilassa

Haluatko jutella kirjallisuudesta yhdessä muiden kanssa? Tule mukaan Myllyn tilassamme kerran kuussa torstai-iltaisin klo 18 kokoontuvaan kirjallisuuspiiriin. Illat ovat 8.9.-, 6.10., 3.11. ja 1.12.  Kysy lisää teemoista Marjutilta, marjut.lehti-laakso@saunalahti.fi

Soppaa kaverille​

Keittolounas vähävaraisille raisiolaisille Tasalan kamarissa (Tasalanaukio 5) klo 13-14​ seuraavina lauantaina: 24.9., 29.10. ja 26.11.

Muutokset mahdollisia kaikkiin tapahtumiin koronatilanteesta riippuen.

​​​​​Katso myös www.vapaaehtoistyo.fi/Raisio. Sivulta löytyvät Raision seurakunnan, kaupungin ja useiden raisiolaisten yhteisöjen vapaaehtoistehtäviä mielekkääseen tekemiseen yhdessä muiden kanssa. Käy tutustumassa ja tule mukaan.

Lautaselle katettuna herkullista keittoa.