Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua vaikkapa Ilta sinulle -iltoihin, Naisverkon tapaamisiin, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

Kun tulet tilaisuuksiimme, voit kysyä suoraan seurakunnan työntekijältä seurakunnan tarjoamista mahdollisuuksista. Mietitään yhdessä, mikä sinua kiinnostaa ja mitä voimme tarjota.

Kelaa tämä sivu loppuun saakka, tapahtumia ja tilaisuuksia löydät myös alempaa. 

​​​​​Katso myös www.vapaaehtoistyo.fi/Raisio. Sivulta löytyvät Raision seurakunnan, kaupungin ja useiden raisiolaisten yhteisöjen vapaaehtoistehtäviä mielekkääseen tekemiseen yhdessä muiden kanssa.

Ilta Sinulle

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -tilaisuuksissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ilta Sinulle Raision seurakuntatalolla muutaman kerran vuodessa:

Syksy 2023 

Ke 11.10. klo 18 Vieraana muusikko Laura Kalaja tyttärensä Viivin kanssa. Musiikki-illassa teemana on "Kerran usko lapsuuden sulla oli suloinen".

Monella meistä on kokemuksia pyhäkoulusta, rippikoulusta ja vaikkapa äidin opettamasta iltarukouksesta. Taivaan Isä on ollut mukana elämässämme jo kasteesta saakka. Tässä illassa voit pohtia oman elämänhistoriasi hengellistä puolta. Sen pohtiminen jää helposti taka-alalle elämän kiireissä. Voit tulla iltaan myös ilman mitään kosketuspintaa kristilliseen uskoon. Mitä haluat löytää, kun pohdit omaa tietäsi tänään?

Ke 15.11. klo 18 Vieraana tänään Kalle Mäenpää, jolla on kokemusta rikospoliisin työstä, mutta on sitemmin kouluttautunut teologiksi ja valtiotieteilijäksi.

Tällä hetkellä hän työskentelee Diakonissalaitoksen projektissa. Kalle haluaa auttaa ihmisiä Kristuksen yhteyteen ja on tavannut riippuvuuksien ja rikollisen elämäntavan kanssa kamppailevia ihmisiä. Lopulta kuitenkin olemme kaikki vain ihmisiä, sillä illan teemana on kirkkoisä Augustinuksen kuuluisa ajatus: "Jumala, sydämemme on levoton, kunnes se löytää levon sinussa." Pohdimme sisäisen tyhjyyden kokemusta ja etsimme siihen apua Kristukselta. Illassa on mukana myös laulunopettaja Leena Kotka, joka on monipuolinen muusikko ja laulaja. Kallen ajatukset ja Leenan musiikki puhuttelevat yhdessä.

Lisätietoa päivitetään mm. lehti-ilmoituksissa, Facebook-sivulla Raision seurakunta ja netissä: www.raisionseurakunta.fi/tapahtumat

Cafe Bible

Kuppi kahvia ja Raamattu kourassa - siinä on pala Taivasta. Raamattu- ja musiikkikahvila Tasalan kamarissa. Illassa raamattuopetus, laulua bändin tahdittamana, kahvia, seurustelua ja iltahartaus. Tervetuloa!

24.9. klo 17

29.10. klo 17

19.11. klo 17

Rukouksen talo

Rukouksen talo jatkaa tiistaisin klo 16.30-18 Raision seurakuntatalon seurakuntasalin kappelissa. Huom! uusi paikka, käynti seurakuntasalin ovesta. Kevään ensimmäinen ilta on 5.9. ja viimeinen 5.12. Voit lähettää ryhmälle rukousaiheita osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. Voit hiljentyä kauniissa kirkossamme Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea.

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta.

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

Soppaa kaverille​

Keittolounas vähävaraisille raisiolaisille Tasalan kamarissa (Tasalanaukio 5) klo 13-14​ seuraavina lauantaina: 30.9., 28.10. ja 25.11.  

 

 

 

 

Kirjallisuuspiiri Myllyn tilassa

Haluatko jutella kirjallisuudesta yhdessä muiden kanssa? Tule mukaan Myllyn tilassamme kerran kuussa torstai-iltaisin klo 18 kokoontuvaan kirjallisuuspiiriin. Illat ovat 19.1., 16.2., 16.3., 27.4. ja 25.5.  Kysy lisää teemoista Marjutilta, lehtilaaksomh@gmail.com