Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua vaikkapa Ilta sinulle -iltoihin, Naisverkon tapaamisiin, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

Kun tulet tilaisuuksiimme, voit kysyä suoraan seurakunnan työntekijältä seurakunnan tarjoamista mahdollisuuksista. Mietitään yhdessä, mikä sinua kiinnostaa ja mitä voimme tarjota.

Kelaa tämä sivu loppuun saakka, tapahtumia ja tilaisuuksia löydät myös alempaa. 

​​​​​Katso myös www.vapaaehtoistyo.fi/Raisio. Sivulta löytyvät Raision seurakunnan, kaupungin ja useiden raisiolaisten yhteisöjen vapaaehtoistehtäviä mielekkääseen tekemiseen yhdessä muiden kanssa.

Syntymäpäiväjuhlat 65- ja 70-vuotiaille

Sydämellisesti tervetuloa 65- ja 70-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlille Viherlahteen, Raision seurakunnan omaan ihanaan leirikeskukseen Naantalin Merimaskuun, osoite Merimaskuntie 530. Juhla alkaa klo 10 lipunnostolla ja päättyy lipunlaskuun klo 15. Bussikyytiäkin on tarjolla, kyytiin pääsee Raision srk-talon parkista (Kirkkoherrankuja 2) klo 9.30 ja kotiin toki pääsee myös bussissa, Raisiossa n. klo 15.30. Ilmoittauduthan tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Erja-diakonissalle (044-7160326/ erja.andersson@evl.fi) viim. 17.5., jossa kerrot samalla, tuletko bussissa vaiko omin kyydein ja mitä mahdollisia ruoka-ainerajoituksia tai muita tärkeitä asioita Sinulla on. 

Päivän aikana tarjolla on; ruokaa ja juhlakakkukahvit, luontopolkua, saunomista ja uintia, yhteislaulua ja hartautta. Halutessasi voisit ottaa mukaasi muistoja koulu- ja nuoruusajoilta, laitetaan ne yhteiseen näyttelyyn!

Näkemiin, ilolla, sydämellä ja Paljon Onnea Sinulle!

Juhlapäivässä Sinua palvelemassa ja kohtaamassa seurakunnan pastori Hanna, kanttori Sini ja diakonissa Erja.

Syntymäpäiväjuhlat 75- ja 80-vuotiaille

Lämpimästi tervetuloa te 75- ja 80-vuotias seurakuntalainen yhteisiin syntymäpäiväjuhliinne 4.9. klo 13 Raision seurakuntatalolle, osoitteeseen Kirkkoherrankuja 2. Juhlimme mm. yhteislaulujen, hartaushetken ja muisteloiden parissa. Tarjolla on toki herkulliset syntymäpäiväkakkukahvit.

Sydämellisesti tervetuloa, Jumalan Siunausta!

Teitä palvellen ja kohdaten, pastori Hanna, kanttori Sini ja diakonissa Erja.

Tiedustelut ja erityishuomiot Erjalle p. 0447160326/ erja.andersson@evl.fi.

Ilta Sinulle

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -tilaisuuksissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ilta Sinulle Raision seurakuntatalolla muutaman kerran vuodessa:

Syksy 2024 

Ke 25.9. klo 18 Vieraanamme tänään on pastori Jukka Jämsen, joka on nähnyt kuinka Jumala auttaa ja vastaa rukouksiin. Jukalla on vankka kokemus lähetystyöstä ja monista kirkon tehtävistä. Hän haluaa opetella kuuntelemaan Taivaan Isää. Illassa puhutaan siitä, kuinka Jumala voi auttaa meitä arjessamme ja kuinka hän on meitä lähellä. Illan päätteeksi nautimme taas yhteisen iltapalan. Jukan kotisivut www.jukkajamsen.fi 
 

Ke 6.11. klo 18 Vieraana muusikko ja kitaristi Sami Asp. Sami on kulkenut pitkän tien musiikin maailmassa ja soittanut niin Kissin muusikoiden, Paula Koivuniemen kuin gospelartisti Pekka Simojoenkin kanssa. Samin soololevy on nimeltään "Rikkoa ja rakastaa". Rikkomisen ja rakastamisen hän kokee olleen osa myös omaa elämäänsä: 
"Pahimman vaiheeni jälkeen tajusin myös, että taivaan Isä rakastaa minua vilpittömästi. Se tuntuu aivan ylimaallisen hyvältä. Koko luomakunnan Herra rakastaa minua. Tiedän ihan vääjäämättömästi, että näin on. Hän on osoittanut sen todella vahvasti Sanassaan ja käytännön esimerkeillä. Se tekee minut kokonaiseksi ihmisenä. Minun ei tarvitse jännittää mitään," pohtii Sami.
 

 

Cafe Bible

Kuppi kahvia ja Raamattu kourassa - siinä on pala Taivasta. Raamattu- ja musiikkikahvila Tasalan kamarissa. Illassa raamattuopetus, laulua bändin tahdittamana, kahvia, seurustelua ja iltahartaus. Tervetuloa!

21.1. klo 17

11.2. klo 17

24.3. klo 17

21.4. klo 17

Rukouksen talo

Rukouksen talo jatkaa tiistaisin klo 16.30-18 Raision seurakuntatalon seurakuntasalin kappelissa. Käynti seurakuntasalin ovesta. Kevään ensimmäinen ilta on 3.9.  ja viimeinen 10.12. Voit lähettää ryhmälle rukousaiheita osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. 

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta.

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

 

Työikäisten vapaapäivä Viherlahden leirikeskuksessa Merimaskussa su 22.9. klo 12-19

Työikäisille suunnattu virkistyspäivä Viherlahden leirikeskuksessa Merimaskussa. Päivän ohjelmaan sisältyy ulkoilua, taidetyöskentelyä, hiljentymistä, musiikkia, Raamattua, rantasaunan lämpöä, mahdollisuus uida, keskinäistä yhteyttä, ehtoollinen ja maittavaa ruokaa. Vapaapäivässä ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista. Siten päivä tarjoaa mahdollisuuden myös lepoon, palautumiseen, hiljentymiseen ja oman elämänsä mietiskelyyn. Päivän hinta on 20 euroa. Hintaan sisältyy ohjelma, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja sauna. Vapaapäivään saavutaan omilla kyydeillä. Viherlahden leirikeskus sijaitsee Merimaskussa (Merimaskuntie 530). 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen linkin kautta 12.9.2024 mennessä.

Ilmoittautuminen: https://www.mvs.fi/srk/raisio/url/P6dmQVK4Lv

 

Soppaa kaverille​

Keittolounas vähävaraisille raisiolaisille Tasalan kamarissa (Tasalanaukio 5) klo 13-14​ seuraavina lauantaina: 27.1., 24.2., 23.3. ja 27.4. 

 

Kirjallisuuspiiri Myllyn tilassa

Haluatko jutella kirjallisuudesta yhdessä muiden kanssa? Tule mukaan Tasalan kamarin tilassamme kerran kuussa torstai-iltaisin klo 18 kokoontuvaan kirjallisuuspiiriin. Illat ovat 25.1., 22.2., 21.3., 25.4. ja 23.5.  Kysy lisää teemoista Marjutilta, lehtilaaksomh@gmail.com