Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua erilaisiin seurakuntailtoihin, Raisiomessuun, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

Syntymäpäiväjuhlat 65- ja 70- vuotta tänä vuonna täyttäville 

Raision seurakunnan leirikeskuksessa Viherlahdessa tiistaina 23.5.2023 klo 10–15.

Syntymäpäiväsankareille on lähetetty kutsukirje postitse. Ilmoittaudu syntymäpäiväjuhlaan tämän linkin kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Ilmoittautumislinkki avautuu uuteen ikkunaan ja toimii 15.5.2023 asti.                                              

Voit myös ilmoittautua sähköpostilla tai puhelimitse antti.pajunen@evl.fi 044 7160 358 tai jaana.pekonen@evl.fi 044 7160 365.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro erityisruokavaliosi sekä osallistutko kuljetukseen. Bussikuljetus lähtee Raision seurakuntatalon pihasta (Kirkkoherrankuja 2) kello 9.30. Viherlahden leirikeskuksen osoite on: Merimaskuntie 530, Naantali.

Ilta Sinulle

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -illoissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Kevään 2023 Ilta Sinulle -illat, keskiviikkoisin klo 18 Raision seurakuntatalon salissa.

Ke 25.1. Vieraana terapeutti Saara Kinnunen

Terapeutti Saara Kinnunen pohtii, kuinka löytää rauha elämään kuuluvien pettymysten ja vaikeuksien kanssa. Kuinka löytää rauha oman menneisyytensä kanssa? Illan aiheena on "Sovintoon elämän kanssa". Saara Kinnunen on jo eläköitynyt perheneuvoja ja psykoterapeutti. Hänellä on pitkä kokemus sielunhoito- ja terapiatyöstä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta kodikkaassa seurakuntaillassa ja hakemaan oivalluksia ja apua oman menneisyyden kanssa elämiseen.

Ke 15.3. Vieraana Samu Saarinen

Tämänkertainen Ilta sinulle on musiikki-ilta. Samu Saarinen on tamperelainen muusikko-evankelista. Samu laulaa ja kertoo tarinoita omista elämän kipuiluistaan ja hyvästä ja armollisesta Jumalan johdatuksesta kaiken keskellä. Samun musiikissa yhdistyy countryn, bluesin, popin ja folkin piirteitä suomalaiseen haikeuteen, mutta kaiken läpi kuultaa kirkkaana lämmin toivon sävel, joka nostaa ja kantaa vaikeiden aikojen yli.
Samu on julkaissut vuodesta 2002 lähtien kuusi täysimittaista albumia. Samun musiikista saat maistiaiset täältä: www.samusaarinen.fi 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa päivitetään mm. lehti-ilmoituksissa, Facebook-sivulla Raision seurakunta ja netissä: www.raisionseurakunta.fi/tapahtumat

Cafe Bible

Raamattuilta tähän päivään! Ensin papin alustus raamatuntekstistä, sitten keskustelemme siitä pöytäryhmissä samalla kahvitellen. Suurimmassa osassa illoista on myös mukana oma hausbändimme laulattamassa muutamia hengellisiä lauluja. 

Su 15.1., 12.2., 19.3. ja 16.4. klo 17 

Illan aikana sinun on mahdollisuus kertoa oma ajatuksesi tekstistä ja kuulla muiden näkökulmia. Pääsemme yhdessä jakaen syvemmälle raamatuntekstiin. Illassa kokeillaan learning cafe -työskentelyä Raamatun opiskeluun. Työskentely sopii kaikille ja ennakkotietoja Raamatusta ei tarvita. Tärkeintä on halu keskustella muiden kanssa ja kyky kuunnella muita. 

Rukouksen talo

Rukouksen talo jatkaa tiistaisin klo 16.30-18 Raision seurakuntatalon seurakuntasalin kappelissa. Huom! uusi paikka, käynti seurakuntasalin ovesta. Kevään ensimmäinen ilta on 17.1. ja viimeinen 2.5. Voit lähettää ryhmälle rukousaiheita osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. Voit hiljentyä kauniissa kirkossamme Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea.

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta.

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

 

Kirjallisuuspiiri Myllyn tilassa

Haluatko jutella kirjallisuudesta yhdessä muiden kanssa? Tule mukaan Myllyn tilassamme kerran kuussa torstai-iltaisin klo 18 kokoontuvaan kirjallisuuspiiriin. Illat ovat 19.1., 16.2., 16.3., 27.4. ja 25.5.  Kysy lisää teemoista Marjutilta, lehtilaaksomh@gmail.com

Soppaa kaverille​

Keittolounas vähävaraisille raisiolaisille Tasalan kamarissa (Tasalanaukio 5) klo 13-14​ seuraavina lauantaina: 28.1., 25.2., 18.3. ja 22.4.

Muutokset mahdollisia kaikkiin tapahtumiin koronatilanteesta riippuen.

​​​​​Katso myös www.vapaaehtoistyo.fi/Raisio. Sivulta löytyvät Raision seurakunnan, kaupungin ja useiden raisiolaisten yhteisöjen vapaaehtoistehtäviä mielekkääseen tekemiseen yhdessä muiden kanssa. Käy tutustumassa ja tule mukaan.

 

Lautaselle katettuna herkullista keittoa.