Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua erilaisiin seurakuntailtoihin, Raisiomessuun, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

Huom! Kevään 2022 kaikki toiminta riippuu voimassa olevista koronamääräyksistä, muutokset ja peruutukset mahdollisia. Seuraa srk:n tiedotusta lehdistä, kotisivuilta, Facebookista

Ilta Sinulle

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -illoissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Kevään 2022 Ilta Sinulle, keskiviikkona klo 18 Raision seurakuntatalon salissa.

Ke 9.3. Puhujavieraana päätoimittaja Heli Karhumäki pohtimassa aihetta "Miten ja mihin Jumala kasvattaa lapsiaan?".

Vastuuseen, vapauteen? Palvelemaan, palveltavaksi?
Vapauteen syyllisyydestä ja katkeruudesta? Armoon?
Erehdysten kautta uusiin alkuihin?
Tulevaisuuteen ja toivoon?

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa päivitetään mm. lehti-ilmoituksissa, Facebook-sivulla Raision seurakunta ja netissä: www.raisionseurakunta.fi/tapahtumat

Projekti X

Projekti alkoi, jotta loisimme jotakin uutta pitkään jatkuneen Raisiomessun tilalle. Kokeilemme su 13.3. klo 17-19 seurakuntailtaa teemalla Cafe St.Martin´s.

Illan suunnittelusta on vastannut vapaaehtoisten ryhmä. Viime syksynä kyselimme nettilomakkeella seurakuntalaisten toiveita ja kokeilemme nyt jotakin hiukan uutta: klo 16.30 seurakuntasalin ovet aukeavat ja klo 17.00 aloitamme pienellä yhteisellä hetkellä.

Sitten sinun on mahdollista valita joko yhteislaulut Sini-kanttorin ja kuoron johdolla, iltapala tai lyhyiden seurapelien pelailua. Tai voit ehkä ehtiä kahteenkin juttuun. Klo 18.30 kokoonnumme kaikki lyhyeen iltaehtoollishetkeen, jota ennen on lyhyt haastattelu aiheesta "Usko arjessa". Sinun on myös mahdollisuus jättää rukousaiheesi tai pyytää rukousta puolestasi.

Voit halutessasi tulla vain iltaehtoolliselle klo 18.30. Ilta on kaikenikäisille lapsiperheistä varttuneempiin. Yhteisvastuu-tuotteitakin myynnissä. Tervetuloa!

Rukouksen talo

Rukouksen talo jatkaa tilanteen salliessa keväällä 2022 tiistaisin klo 16.30-18 Raision kirkossa.  Voit lähettää ryhmälle rukousaiheita osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. Voit hiljentyä kauniissa kirkossamme Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea.

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta.

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

Kirjallisuuspiiri Myllyn tilassa

Haluatko jutella kirjallisuudesta yhdessä muiden kanssa? Tule mukaan Myllyn tilassamme kerran kuussa torstai-iltaisin kokoontuvaan kirjallisuuspiiriin. Illat ovat 17.3., 14.4. ja 12.5. Kysy lisää teemoista Marjutilta, marjut.lehti-laakso@saunalahti.fi

Soppaa kaverille​

Keittolounas vähävaraisille raisiolaisille Tasalan kamarissa (Tasalanaukio 5) klo 13-14​ seuraavina lauantaina: 26.2., 26.3. ja 23.4.

Muutokset mahdollisia kaikkiin tapahtumiin koronatilanteesta riippuen.

​​​​​Katso myös www.vapaaehtoistyo.fi/Raisio. Sivulta löytyvät Raision seurakunnan, kaupungin ja useiden raisiolaisten yhteisöjen vapaaehtoistehtäviä mielekkääseen tekemiseen yhdessä muiden kanssa. Käy tutustumassa ja tule mukaan.

Lautaselle katettuna herkullista keittoa.

SOPPAA KAVERILLE

Soppaa kaverille on Raision seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä ruokailutilaisuus Tasalan Kamarissa. Vapaaehtoiset järjestävät tilaisuuden ja valmistavat jaettavan ruuan.

Kerran kuussa järjestettävä maksuton keittolounas on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille raisiolaisille.

Keväällä 2022 Soppaa kaverille Tasalan kamarissa klo 13-14 seuraavina lauantaina: 26.2., 26.3., 23.4.