Viherlahden leirikeskus

Merimaskuntie 530, 21240 Naantali

Viherlahden leirikeskus

Seurakunnan leirikeskuksessa Viherlahdessa järjestetään vuosittain kymmeniä tapahtumia. Kesäisin Viherlahden täyttävät rippikoulut. Viherlahdessa järjestetään myös  diakonia-, seniori-  ja perheleirejä sekä erilaisia lasten ja nuorten leirejä ja tapahtumia.

Raision seurakunnan leirikeskuksen ruokailu- ja majoituspalveluista vastaa EnkeliGroup. Leirikeskuksen tiloja vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin.

Alueella on vuonna 2009 valmistunut päärakennus, jossa on ruokasalin ja oleskelutilan lisäksi majoitustiloja noin 50 hengelle. Alueella on kaunis vanha leirikirkko sekä vuonna 2013 valmistunut rantasaunarakennus. Noin 140 neliömetrin saunarakennuksessa on iso katettu terassi, kaksi saunaosastoa ja pukuhuonetilaa sekä merisali, jossa on pieni keittiö sekä oleskelu/kokoustila merinäköalalla.

Jos haluat tiedustella yksityistilaisuuden toteuttamiseen tai kustannuksiin liittyviä asioita, ole suoraan yhdessä EnkeliGroupiin/Eija Riihilahteen.

EnkeliGroup Oy
Eija Riihilahti
eija.riihilahti@enkeligroup.fi

Merimaskuntie 530, 21240 Naantali

Akkojen lataus

Pienten lasten äidit lähtevät rennolla fiiliksellä "latautumaan"
seurakunnan leirikeskukseen Merimaskuun.

Merimaskuntie 530, 21240 Naantali

Kehitysvammaisten adventtileiripäivä Valoa kohti

Valoa kohti -adventtileiripäivä kehitysvammaisille. Syödään jouluruokaa, askarrellaan, lauletaan joululauluja, kuullaan jouluevankeliumi.