Kynttilöiden loistetta.

Tule mukaan seurakunnan toimintaan ja tilaisuuksiin!

Tai tekemään jotain vapaaehtoisena.

Aikuistyö palaa taas tilaisuuksien muodossa syksyllä, jos koronatilanne sen sallii. Korona-aikana olemme tehneet verkkosisältöjä. Voit olla meihin työntekijöihin yhteydessä, jos haluat keskustella tai kysyä jotain. Yhteystiedot ovat alla.

Pyrimme monipuoliseen toimintaan. Aikuisille on tarjolla on kuorotoimintaa, Raisiomessun rentoa menoa, vapaaehtoisten vetämää pienryhmätoimintaa, seurakuntailtoja, raamatunopetusta sekä erilaisia mahdollisuuksia rukoukseen ja keskusteluun. Teemme myös retkiä ja järjestämme diakonisia ruokailuja vähävaraisille.

Vasemman reunan palkista löydät tarkempia tietoja tapahtumista ja piireistä. Jotkut ryhmistä on suunniteltu vain miehille tai vain naisille. Niitä on koottu omien otsikoiden alle. Lisää tapahtumia ja toimintamahdollisuuksia löytyy esimerkiksi musiikin ja diakonian sivuilta - kannattaa siis tutkailla niitäkin.

Tukea keskustelusta

Elämässä saattaa tulla vaikeita aikoja, jolloin kaipaa henkistä ja hengellistä tukea. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan pappeihin tai diakoniatyöntekijöihin ja pyytää ajan henkilökohtaista keskustelua varten. Papit ja diakoniatyöntekijät auttavat henkisissä, hengellisissä ja aineellisissa ongelmissa.