Kynttilöiden loistetta.

Tule mukaan seurakunnan toimintaan ja tilaisuuksiin!

Tai tekemään jotain vapaaehtoisena.

Aikuistyö palaa taas tilaisuuksien muodossa keväällä 2022, jos koronatilanne sen sallii. Korona-aikana olemme tehneet verkkosisältöjä. Voit olla meihin työntekijöihin yhteydessä, jos haluat keskustella tai kysyä jotain. Yhteystiedot ovat alla.

Pyrimme monipuoliseen toimintaan. Aikuisille on tarjolla on kuorotoimintaa, vapaaehtoisten vetämää pienryhmätoimintaa, seurakuntailtoja, raamatunopetusta sekä erilaisia mahdollisuuksia rukoukseen ja keskusteluun. Teemme myös retkiä ja järjestämme diakonisia ruokailuja vähävaraisille.

Vasemman reunan palkista löydät tarkempia tietoja tapahtumista ja piireistä. Jotkut ryhmistä on suunniteltu vain miehille tai vain naisille. Niitä on koottu omien otsikoiden alle. Lisää tapahtumia ja toimintamahdollisuuksia löytyy esimerkiksi musiikin ja diakonian sivuilta - kannattaa siis tutkailla niitäkin.

 

Avustukset Ukrainalaisille voi tuoda tiistaisin Tasalan Kamarille kello 10-13 välillä

 

Raportti nettikyselystä ”Mitä toimintaa haluaisit nähdä Raision seurakunnassa aikuisille ja perheille?”

Koonnut Vesa Siltala

 

Viime syksynä kyselimme, mitä toiveita seurakuntalaisilla on sunnuntai-iltojen toiminnasta. Vastauksia tuli mukavasti, yhteensä 41kpl. Vastaajissa oli eniten 30-40-vuotiaita sekä 50-70-vuotiaita. Lupasimme julkaista kyselyn tulokset ja tässä ne ovat.

Tuloksia katsellen olemme suunnitelleet kevään kahta seurakuntailtaa 13.3. klo 17 ja 22.5. klo 17. Tervetuloa niihin!

Ensimmäinen kysymys kuului: Mitä toimintaa haluaisit nähdä Raision seurakunnassa aikuisille ja perheille? Alla olevista vaihtoehdoista sai valita yhden tai useamman. Alla valintojen määrät. Eniten haluttiin konsertteja ja yhdessä laulamista, hiljentymistä ja rauhoittumista sekä toisten auttamista. Mutta myös muuta toimintaa toivottiin.

 

Vapaamuotoinen jumalanpalvelus ja ehtoollinen

10

 

 

Yhdessäolo muiden kanssa ja keskustelu

10

 

 

Hiljentyminen ja rauhoittuminen

18

 

 

Rukous

10

 

 

Retket ja luonto

12

 

 

Koko perheen tapahtumat

11

 

 

Yhteiset ateriat

12

 

 

Raamattuopetus ja opetuspuheet

11

 

 

Kädentaidot ja yhteinen tekeminen

9

 

 

Konsertit ja yhdessä laulaminen

22

 

 

Toisten auttaminen

13

 

 

Jotain hauskaa

6

 

 

Muu

11

 

 

 

 

 

 

Toisena kysymyksenä kysyttiin: ”Tähän voit kirjoittaa mitä ikinä toivot Raision seurakunnan tarjoavan joskus aikuisille tai perheille. Mikä juttu saisi sinut tai perheesi osallistumaan vaikkapa juuri sunnuntai-iltana? Mitä olet aina toivonut näkeväsi seurakunnassa?”

Vastauksia tuli 26 ja niissä on hyvin erilaisia toiveita. Vastauksissa korostuivat mm. ohjelman toivominen koko perheelle, konsertit ja musiikki, ehtoollinen, Raisiomessun tyylisen toiminnan toivominen sekä syvempi raamattuopetus.

Kolmantena kysymyksenä kysyttiin:  Entä onko jotain sellaista, mitä voisit olla joskus tekemässä vapaaehtoisena meidän kanssamme? Eli haluatko myös itse olla järjestämässä joskus jotain itsellesi ja muille? Tähän ei ole pakko vastata mitään, jos et halua. Mutta voit myös jättää tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Vastauksia tuli 16 ja olemme ottaneet yhteyttä niihin, jotka jättivät yhteystietonsa.

 

Kysyimme myös sunnuntai-illan sopivuutta ajankohdaksi. Se kävi ¾ vastaajista melko hyvin.

 

Lisäksi saattoi lähettää aikuistyön tiimille terveisiä, antaa palautetta tai pyytää yhteydenottoa.