Kynttilöiden loistetta.

Aikuinen seurakunnassa - tule mukaan!

 

Raision seurakunnan aikuisille suunnattu toiminta on monipuolista ja monenlaista. 

Aikuisille on tarjolla on mm. kuorotoimintaa, vapaaehtoisten vetämää pienryhmätoimintaa, seurakuntailtoja, raamattuopetusta, liikuntaa, pyhiinvaelluksia sekä erilaisia mahdollisuuksia rukoukseen ja keskusteluun.

Teemme myös retkiä ja järjestämme diakonisia ruokailuja vähävaraisille raisiolaisille. Voit syventyä rukoukseen Rukouksen talossa tai auttaa heikommassa asemassa olevia. 

Kunnioitamme jokaisen vakaumusta. Saat rauhassa pohtia omaa suhdettasi kristinuskoon. 

Aikuisten toiveet ja tarpeet seurakunnassa ovat monenlaiset, siksi tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia. 

Lähes kaikki toimintamme on myös vapaaehtoisten seurakuntalaisten varassa. Hyvä seurakunnan toiminta rakentuu työntekijöiden ja vapaaehtoisten yhteistyölle. Voit siksi kysyä myös mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena. Etsitään yhdessä sinulle paikka toimia. 

Vasemman reunan palkista löydät tarkempia tietoja tapahtumista ja piireistä. Jotkut ryhmistä on suunniteltu vain miehille tai vain naisille. Niitä on koottu omien otsikoiden alle. Lisää tapahtumia ja toimintamahdollisuuksia löytyy esimerkiksi musiikin ja diakonian sivuilta - kannattaa siis tutkailla niitäkin. 

Kysy aikuisille suunnatusta toiminnasta lisää vastuutyöntekijältä kunkin toiminnan kohdalla tai yleisesti pastori Vesa Siltalalta, p.044-7160339/vesa.siltala@evl.fi

Nähdään!