Kynttilöiden loistetta.

Aikuisille

Tule mukaan seurakunnan toimintaan ja tilaisuuksiin! Nyt korona-aikana osa aikuistyön toiminnasta on tauolla. Paljon kuitenkin myös tapahtuu. Voit olla meihin työntekijöihin yhteydessä, jos haluat keskustella tai kysyä jotain. Yhteystiedot ovat alla.

Aikuisille on tarjolla on kuorotoimintaa, Raisiomessun rentoa menoa, vapaaehtoisten vetämää pienryhmätoimintaa, seurakuntailtoja, Raamatun opetusta sekä erilaisia mahdollisuuksia rukoukseen ja keskusteluun.

Vasemman reunan palkista löydät tarkempia tietoja tapahtumista ja piireistä. Jotkut ryhmistä on suunniteltu vain miehille tai vain naisille. Niitä on koottu omien otsikoiden alle. Lisää tapahtumia ja toimintamahdollisuuksia löytyy esimerkiksi musiikin ja diakonian sivuilta - kannattaa siis tutkailla niitäkin.

Tukea keskustelusta

Elämässä saattaa tulla vaikeita aikoja, jolloin kaipaa henkistä ja hengellistä tukea. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan pappeihin tai diakoniatyöntekijöihin ja pyytää ajan henkilökohtaista keskustelua varten. Papit ja diakoniatyöntekijät auttavat henkisissä, hengellisissä ja aineellisissa ongelmissa.