Myllyntilassa tapahtuu

Seuraa meitä Instagramissa!

@myllyntila

Sieltä löydät ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja mukavia kuvamuistoja!

Voit myös ottaa yhteyttä, jos sinulla on ideoita ja toiveita Myllyntilan toiminnan kehittämiseen. Raision seurakunta on siellä missä sinäkin - myös kauppakeskuksen hulinassa!

TERVETULOA MYLLYYN!

****************************************************************************************************

TEEMATORI - Käsitöitä, yhdessäoloa ja ihmettelyä

Tiistaisin parillisilla viikoilla klo 17-19

Joka keskiviikko klo 10-12

Tule tekemään yhdessä käsitöitä teematorille kauppakeskus Myllyyn Raision seurakunnan toimitilaan.

Yhdessä tekeminen on kivaa.
Ota mukaan oma neuleesi tai virkkaustyösi tai aloita uusi teemamme mukaan.

Opetusta saat tarpeen mukaan
Käsityöliike Machia Design Piikkopirran työntekijät neuvovat ja näyttävät mallia teematorilla.

Ota mukaan virkkuukoukku tai neulepuikot.
Voit ostaa langat paikan päältä tai käyttää omiasi.
Myytävänä myös jonkin verran tarvikkeita ja muita lankoja.

Teemat

Ti 21.9. ja ke 22.9. Pikselli-virkkaus ja kulmasta kulmaan neuloen -tekniikat.
Tekniikoilla voi tehdä vaikka siivousliinoja. Ota mukaan 3,5 ja 4 numeroinen virkkuukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ke 29.9. Puolipatentti- ja joustinneuletekniikat.
Tekniikalla voi neuloa esimerkiksi kaulahuivin tai pannan. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ti 5.10. ja ke 6.10. Sormivirkkausta puffylangalla.
Korinpohjapinta on kaunis torkku- tai vauvanpeitoksi. Myös yksinkertainen neulepinta sopii vaikka kaulahuiviin.

Ke 13.10. Haarukkapitsi.
Tekniikka on vanha, sillä tehdään mm. pitsihuiveja. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku.

Ti 19.10. ja ke 20.10. Sormivirkkaamalla pyffy tai pyffy fine -langalla voi tehdä kaulahuivin tai kumiverkkoon maton.
Ota mukaan virkkukoukku 3,5 ja 4. Kauppakeskus Myllyssä SRK:n tiloissa

Ke 27.10. Pitsineule ja -virkkausta.
Lopputulos voi olla kolmio- tai pitkähuivi. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ti 2.11. ja 3.11. Joustinneule ja -virkkaus.
Helpot ohjeet pipoon ja pantaan. Ei tarvitse olla taitaja, kun saa käytännöllisiä käsitöitä tehtyä. Ota mukaan 4 ja 5 puikot ja 5, 6, 7 virkkuukoukku.

Ke 10.11. EI tapahtumaa

Ti 16.11. ja ke 17.11. Pitsineule ja pitsivirkkausta.
Ohjeilla voi tehdä kolmio- tai pitkän huvin. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ke 24.11. Koukkuamalla-virkkausta.
Koukkuamalla voi tehdä helpon selänpesimen.

Ti 7.12. ja ke 8.12. Jouluista tekemistä

Pieni materiaalimaksu mahdollista.

Sopii kaikille käsityön ystäville!

LAPSIPARKKI - lastenhoitoapua tarjolla

Lapsiparkki eli lastenhoitoapua tarjolla tunnin asioinnin ajaksi torstaisin klo 14-16 Raision seurakunnan Myllyn tilassa.
Hoitoon otetaan yhden perheen lapset yhden tunnin ajaksi (hoitoa tarjolla siis samana päivänä kahden eri perheen lapsille. Perhe 1. klo 14-15 ja perhe 2. klo 15-16).

Aika varataan tekstiviestillä edellisenä päivänä klo 12 mennessä Tanja Tulonen p. 044 797 1644

Nähdään!

Pöydällä valmiina kahvikattaus. Myös pipareita ja teetä on tarjolla.

Vauvaperheiden oma ryhmä

Raskausaikaan tai vauva-arkeen voi liittyä onnellisten tunteiden lisäksi myös jännitystä ja ristiriitaisia ajatuksia. Mieli voi syystä tai toisesta kuormittua liikaa tai elämäntilanne voi olla haastava. Joskus synnytyksen jälkeinen alakulo, vauvan itkuisuus tai valvotut yöt saavat voimat hiipumaan ja tekee vauva-arjesta raskasta.

Älä jää yksin tilanteeseen, tule tapaamaan tai ota yhteyttä maksuttomaan ennaltaehkäisevään Baby Blues-palveluun, joka on tarkoitettu raskaana oleville ja pikkulapsiperheille. Tarjoamme sinulle lyhytkestoista keskustelutukea tai/ja yhteisöllistä ryhmätoimintaa.

Baby blues- työntekijä Marjaanan voit tavata joka tiistai klo 10–13 Myllyssä, Raision seurakunnan tiloissa.

Tervetuloa mukaan!