Osallistu, toimi, vaikuta

Oletko kiinnostunut seurakunnan toiminnasta? Haluaisitko käyttää osaamistasi muiden auttamiseen? Tule siis mukaan ja anna kykysi yhteiseen käyttöön!

Raision seurakunnassa toimii lukuisia vapaaehtoistyön ryhmiä. Vapaaehtoisuus voi merkitä kahvinkeittoa, mutta myös asiantuntijatehtäviä tai kertaluonteisia tehtäviä.

Uusien vapaaehtoistyö.fi -sivujen kautta saat tietää, millaisia tehtäviä kulloinkin on tarjolla ja ilmoittaa kiinnostuksesi kyseiseen tehtävään.

Vapaaehtoiset ovat mukana mm.:

• kuoroissa
• Tasalan Kamarin ja sen kahvilan toiminnassa
• päivystäjinä Myllyn toimipisteessämme
• auttamassa lähimmäisiään auttamiskeskuksen toiminnan kautta
• pyhäkoulun opettajina
• suunnittelemassa jumalanpalveluksia ja kirkkoväärteinä
• evankelioimistoiminnassa ja tapahtumien järjestelyissä
• ompelemassa, leipomassa ja askartelemassa lähetystyön hyväksi
• auttamassa tietokoneen ja Internetin käytössä
• vetämässä erilaisia piirejä ja ryhmiä
• isostoiminnassa
• kahvikamarin ylläpidossa
• laittamassa ruokaa työttömille ja vähävaraisille Soppaa kaverille -lauantaipäivinä
• hoitamassa diakoniatyön ilmaista kirpputoria Naulakkoa

Tällä hetkellä avoimena olevat vapaaehtoistehtävät Raision seurakunnassa näet vasemmalla olevasta linkistä tai klikkaamalla tästä. Suosittelemme, että ilmoittaudut näihin tehtäviin menemällä sivustolle vapaaehtoistyo.fi/raisio, jossa voit rekisteröityä sivuston käyttäjäksi ja sen jälkeen ilmoittautua tehtäviin. Voit myös ilmoittautua tehtävään suoraan ilmoituksessa olevalle yhteyshenkilölle.

Jos ilmoittaudut johonkin vapaaehtoistehtävään ja sinuun ei olla muutaman päivän sisällä yhteydessä, on voinut tapahtua jokin tekninen ongelma. Jos sinulle on käynyt näin, pyydämme sinua olemaan yhteydessä suoraan vapaaehtoistyön koordinaattori Hannele Siltalaan, hannele.siltala@evl.fi tai 044 7160 380, hän kirjaa sinun ilmoittautumisesi ja varmistaa, että ilmoittautuminen menee eteenpäin.