Raision kirkko

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Raision kirkko

Raision keskiaikainen harmaakivikirkko sijaitsee hautausmaan ympäröimänä aivan Raision keskustassa.

Kirkko kuuluu Tiekirkkoihin ja on avoinna kesällä 2019 25.6.-4.8., ti-pe klo 12-17, muulloin sopimuksen mukaan.

Raision kirkko on yksi maamme vanhimmista ja rakennusvuotena onkin pidetty vuotta 1305. Kirkko on nimetty Pyhän Martin, keski-ajan pyhimyksen mukaan, jonka kuva on myös Raision kaupungin vaakunassa. Sanankuulijoita kirkkoon mahtuu noin 300.

Esteettömyys:
Invapysäköinti pääkäytävän varrella. Kirkkoon sisälle on esteetön kulku. Alttarille eli kirkon etuosaan tullessa on kaksi porrasaskelmaa. Pyydettäessä on mahdollisuus saada käyttöön pyörätuoliliuskat. Kirkon sisätiloissa on käytössä induktiosilmukka. WC:t sijaitsevat erillisessä rakennuksessa kirkon läheisyydessä

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Valvokaa!

Kristityn elämä on hengellistä hereillä olemista. Messussa käymme aina Jeesuksen perheväen yhteiseen pöytään ehtoolliselle.

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Antiikin aarioita -konsertti

Annukka Kuivisto ja Heidi Laakso, sopraano, Petter Andersson, baritoni ja Marko Autio, piano esittävät antiikin aarioita.