Raision kirkko

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Raision kirkko

Raision keskiaikainen harmaakivikirkko sijaitsee hautausmaan ympäröimänä aivan Raision keskustassa.

Kirkko kuuluu Tiekirkkoihin ja on avoinna kesällä 2019 25.6.-4.8., ti-pe klo 12-17, muulloin sopimuksen mukaan.

Raision kirkko on yksi maamme vanhimmista ja rakennusvuotena onkin pidetty vuotta 1305. Kirkko on nimetty Pyhän Martin, keski-ajan pyhimyksen mukaan, jonka kuva on myös Raision kaupungin vaakunassa. Sanankuulijoita kirkkoon mahtuu noin 300.

Esteettömyys:
Invapysäköinti pääkäytävän varrella. Kirkkoon sisälle on esteetön kulku. Alttarille eli kirkon etuosaan tullessa on kaksi porrasaskelmaa. Pyydettäessä on mahdollisuus saada käyttöön pyörätuoliliuskat. Kirkon sisätiloissa on käytössä induktiosilmukka. WC:t sijaitsevat erillisessä rakennuksessa kirkon läheisyydessä

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Messu: "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa"

Messun teemana tänään "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa".
Messun jälkeen kirkkokahvit ja diakonissa Mariitta Pentin eläkkeellelähtöjuhla seurakuntatalossa, jonne kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Kirkkotie 2, 21200 Raisio