Kauneimmat Joululaulut 2019

Kauneimmat Joululaulut

Suuri toiveemme on, että tänä  vuonna pääsemme laulamaan Kauneimpia joululauluja yhdessä. Tilaisuuksia on useita, joten sopiva aika löytyy helposti. AVI:n 18.11.21 ohjeistuksen mukaan 16 -vuotta täyttäneet tarvitsevat koronapassin joululaulutilaisuuksissa, jotka järjestetään sisätiloissa. Pyydämme myös, että jokainen tulee laulamaan terveenä ja huolehtii hyvästä käsihygieniasta sekä maskien käytöstä. Kauneimmissa joululauluissa kerätään kolehti maailman lasten hyväksi Suomen Lähetysseuran kautta.

Raision kirkossa lauletaan Kauneimpia joululauluja:

Torstaina 2.12.

klo 12, mukana Karoliina Haapakoski, Jukka Saarinen ja Laulukammari

Keskiviikkona 8.12. klo 9.15 ja 10.15 pienten lasten perheille, Hanna-pappi, Ida, Kati, Stefan ja Kata-kanttori
klo 18 bändin säestyksellä ja Sini Niemisen johdolla, mukana myös Mira Paunikallio

Sunnuntaina 12.12. klo 15 perheiden Kauneimmat joululaulut, Hanna Vuorio ja Sini Nieminen

klo 17 ja klo 19, mukana Karoliina Haapakoski ja Jukka Saarinen

Sunnuntaina 19.12. klo 15, viittomakielen tulkkaus, Hanna Vuorio ja Katarina Engström

klo 17 ja klo 19, mukana Hanna Vuorio, Martinus-kuoro ja Katarina Engström

Tiistaina 21.12.

klo 19 mukana Pauliina Järvinen, Pyhän Martin Laulajat ja Katarina Engström

Lauantaina 25.12. klo 18 lauletaan Kauneimmat joululaulut -vihkonen alusta loppuun, mukana Antti Pajunen ja Katarina Engström

Torstaina 23.12. klo 15 Kauneimmat joululaulut Wanhan Pappilan pihan Joulumaassa

Joulun lahjavinkki:
Anna joululahja, joka muuttaa lapsen elämän!

Voit myös halutessasi lahjoittaa Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen:
- käyttämällä tilitietoja: Saaja: Suomen Lähetysseura, Tili: IBAN FI38 8000 1400 1611 30, Viesti: JOULU21
- MobilePayllä numeroon 61408
(Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/1538, voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen, Ahvenanmaa ÅLR 2020/6483, voimassa 1.1.-31.12.2021)

Kauneimmat joululaulut Joulumaa-kierroksen varrella

Joulumaa avoinna kaikille 5.12.-6.1.

Itsenäisesti oman aikataulun mukaan kuljettava jouluinen polku kaikenikäisille. Tule etsimään rasteja, tutkimaan, kurkkimaan ja ihmettelemään jouluisia asioita.
Joulumaa -kierroksen rasteja on Wanhan Pappilan pihalla, kaupungintalolla, Tasalan Kamarilla sekä raisiolaisten yritysten ikkunoissa.
Joistakin kohteista löytyy QR -koodi, jonka kautta aukeaa kuultavaksi otteita tämän vuoden Kauneimmista joululauluista.
Joulumaa -kierroksen kartta löytyy Wanhan Pappilan pihassa olevan pienen keltaisen mökin seinästä, (Kirkkoherrankuja 2).

Tervetuloa matkalle jouluun!

Linkit Joulumaa -kierroksen joululauluihin:

Kirjasto

Kylä-Klemelä