Harri ja Axat

Nuoret aikuiset

Seurakunta järjestää nuorten aikuisten toimintaa, jonka ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta nuoret aikuiset itse vastaavat.

Nuorten aikuisten illat joka toinen torstai klo 18 Nurkassa.
Kokoontumiset syksyllä 2019:

22.8., 5.9., 19.9., 3.10., 17.10., 31.10., 14.11., 28.11., 12.12.

Nuorilla aikuisilla on oma facebook -ryhmä Raision nuoret aikuiset missä informoidaan ja suunnitellaan tulevia tapahtumia. Siellä voi myös ehdottaa minkälaista toimintaa nuorilla aikuisille itse haluaisi.

Vapaaehtoistoimintaa on mahdollista olla tekemässä, nuorisotyön, lähetystyön, diakoniatyön, musiikkityön, lapsityön ja aikuistyön kanssa. Olemme myös vihreä seurakunta ja sitäkin voit olla kehittämässä.

Nuorten aikuisten toiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Tomi Aho

Isoskouluttajaksi?

Jos olet isoskoulutettu ja olet 17 vuotta, voit osallistua uusien isosten kouluttamiseen. Kouluttajana oleminen ei velvoita sinua olemaan joka koulutuskerrassa mukana vaan olet silloin mukana kun pääset. Kouluttajat ovat myös mukana kehittämässä isoskoulutusta.

Lisätietoja isoskoulutuksesta nuorisotyönohjaaja Ville Haapakoskelta