Myllyn kauppakeskus

su-ma suljettu

Myllyn kauppakeskus

NÄHDÄÄN MYLLYSSÄ!

Myllyn toimitila palvelee kauppakeskuksen asiakkaita ja henkilökuntaa viihtyisänä olohuoneena ja levähdyspaikkana.    Tila on avoinna vaihtelevasti.

Siellä voit:

• levähtää ostosten lomassa yksin tai porukalla
  • tehdä treffit tuttujen kanssa
  • istahtaa olohuoneen sohvalle tai pöytien äärelle
  • olla rauhassa hiljaa pikkukappelin puolella
  • jutella papin tai muiden työntekijöiden kanssa
  • pitää vapaamuotoisia palavereita ja tapaamisia
  • lukea päivän Turun Sanomat tai muita lehtiä
  • tulla leikkimään, meillä on joitakin leluja esillä
  • viettää aikaa nuorten illoissa
  • kertoa toiveita ja ideoita seurakunnalle
  • toimia vapaaehtoisena päivystäjänä
  • hakea tietoa seurakunnan palveluista ja toiminnasta
  • poiketa sisään ilman mitään erityistä syytä

PIKKUPUOTI- Tekee hyvää lähellä ja kaukana!

Puhaltaako viima? Paleleeko sormet tai varpaat?

Tervetuloa ostoksille PikkuPuotiin, josta löydät vapaaehtoisten rakkaudella ja rukouksella tekemiä käsitöitä ja muita askarteluja aina korteista ja koristeista käyttöesineisiin.

MYLLYTILASSA VAIHTUVIA NÄYTTELYITÄ:

Teemme yhteistyötä Raision Taideyhdistyksen kanssa ja huhtikuun ajan on esillä Ilona Kinnarin maalauksia. Näyttelyn nimi on Kevät Orange kutsuu. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!

MUUTA:

Myllyntilassa myytävänä Yhteisvastuutuotteita. Tervetuloa ostoksille ja tekemään hyvää!

Lisää Myllyn ohjelmaa löydät tapahtumakalenterista.

Seurakunnalla on suuri tahtotila pitää tilaa avoinna Myllyn aukioloaikoina, ja siksi kutsumme seurakunnan omien työntekijöiden lisäksi mukaan myös vapaaehtoisia päivystäjiä. Mikäli sinua kiinnostaa ihmisten kohtaaminen ja elämän erilaisista asioista keskustelu, niin olet juuri  sopiva Myllyn päivystäjäksi. Ota yhteyttä Johanna Salonen p. 044-7160 370 tai johanna.salonen@evl.fi

Iloa, valoa ja siunausta päivääsi!

Myllyntila avoinna

Tule jutustelemaan, lukemaan päivän lehti, hiljentymään, pelaamaan tai muuten vain oleilemaan.
Tilaa pitää avoinna kesätyöntekijä klo 12-18.

Tilassa toimii PikkuPuoti, josta voit ostaa mm. kortteja ja käsitöitä, jotka ovat seurakunnan vapaaehtoisten tekemiä.
Tuotto menee lähetystyön hyväksi.

Tilassa on esillä vaihteleva taidenäyttely, yhteistyössä Raision seudun taideyhdistys ry:n kanssa.

Myllyntila avoinna klo12-18