Tapahtumat

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Raision seurakunnan tarjoamiin perhetyön tapahtumiin. Meillä on tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa perheille.

Tarjoamme teille yhdessäoloa ja tekemistä sekä hiljentymistä mm. perhemessuissa ja perheiden lauantaissa.

Tervetuloa mukaan koko perhe!

PAPPILAN KESÄPÄIVÄT 6.-22.6. ARKIPÄIVISIN klo 9-12 PAPPILAN PIHALLA

Ohjelmassa lapsiperheille suunnattua toimintaa ulkona säällä kuin säällä. Päivittäin vaihtuva ohjelma mm. kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa ja rastiratoja sekä keskiviikkoisin klo 10 hartaus. Seuraavan viikon ohjelma julkaistaan aina perjantaisin Raision seurakunnan lapsi- ja perhetyön facebooksivulla. Oikeudet muutoksiin pidätetään. :)

Tule piknikille grillaamaan omia eväitä. Seurakunta tarjoaa mehun, kahvin ja teen. Mikro myös käytettävissä. Otathan omat astiat mukaan!

Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua omien aikataulujen mukaan kerran tai vaikka joka päivä.

Tule nauttimaan ihanista kesäpäivistä yhdessä perheen ja ystävien kanssa sekä tutustumaan myös muihin lapsiin ja aikuisiin!

LEIKKIPUISTOKIERROKSET

Ti 31.5. klo 9.30-12

Uunilinnunpuiston leikkipaikka (Kallastenkatu 37, Tikanmaa)

Vilja-aitan leikkipaikka (Nuorikkalanraitti)

Ke 1.6. klo 9.30-12

Katteluksen leikkipaikka (Katteluksentie, Kaanaa)

Kirmaustarhan leikkipaikka (Karusellipuisto, Alakoululaisen ankee, Vaisaari)

To 2.6. klo 9.30-12

Kerrolanpuiston leikkipaikka (Käsipuisto, Varppeenkatu)

Siirinpuiston leikkipaikka (Pirttikuja -Tryskipolku)

Pe 3.6. klo 9.30-12

Kuloisten leikkipaikka (Pasantie 22, Pasala)

Pesäpuun leikkipaikka (Kiurunkuja, Vuorenpää)

Puistossa tapaat lastenohjaajia, jotka tuovat mukanaan pientä ohjelmaa.