Tapahtumat

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Raision seurakunnan tarjoamiin perhetyön tapahtumiin. Meillä on tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa perheille.

Tarjoamme teille yhdessäoloa ja tekemistä sekä hiljentymistä mm. perhemessuissa, perheiden lauantaissa ja Raisiomessussa.

Tervetuloa mukaan koko perhe!

*********

Puinen risti

Kaikenikäisille suunnatut perhemessut

su 6.10. klo 15.00 kirkossa

”Kummin kaa” -messu, muskarilaiset mukana toteutuksessa.

su 1.12. klo 10.00 kirkossa

Hoosianna -messu, päiväkerholaiset mukana toteutuksessa.

Kirkkohetki on suunniteltu lapset huomioiden. Kirkkohetken jälkeen seurakuntatalossa on tarjolla maksuton yhteinen keittolounas.

Tervetuloa mukaan!

Talvinen tie

Perheiden lauantai - jouluisissa tunnelmissa

30.11. Pappilan perhetalossa klo 10.00-13.00

Ohjelmassa mm. laulua. leikkiä, askartelua, hiljentymistä, jutustelua ja pientä purtavaa.

Tervetuloa mukaan!

Joulumaa - matkalla jouluun

Joulumaan avajaisia vietetään la 30.11. klo 10.00-12.30 Pappilan pihapiirissä. Avajaispäivänä enkeli lähettää vierailijat matkaan.

Tutustumiskierroksen jälkeen voit mennä jatkamaan jouluista tunnelmointia perheiden lauantaihin Pappilan perhetaloon.

Joulumaa on avoinna ajalla 30.11.2019-7.1.2020, jolloin rasteilla voi kulkea omatoimisesti. Rastien sijainnit voit nähdä Pappilan pihassa olevan pienen keltaisen mökin seinässä olevasta kartasta.

Tule katsomaan mitä tapahtuu jouluisessa tuvassa?

Entä mitä avautuu esiin Wanhan Pappilan sokkeli joulukalenterista?

Joulukertomus on esillä eri tyyleillä tehtynä, pienten ja hiukan suurempienkin kerholaisten toteuttamana.

Joulumaa muuttaa muotoaan jouluun saakka, joten retkelle pihapiiriin voi tulla useamminkin.

TERVETULOA!

RaisioLasten tapahtuma

la 23.11. klo 10.00-13.00 Vaisaaren koululla

Tapahtuman järjestää yhteistyössä useat raisiolaiset toimijat.

Tule mukaan katsomaan mitä kaikkea on tällä kertaa tarjolla.

Tilaisuus on maksuton.