Lasten tekemiä paperista leikattuja ihmismalleja.

Lapsille ja lapsiperheille

Tervetuloa Raision seurakunnan lapsi- ja perhetyön sivuille. Täältä saat tietoa siitä, mitä toimintaa meillä on tarjolla lapsille ja perheille.

Raision seurakunnassa on tarjolla monenlaista kivaa toimintaa niin lapsille kuin perheillekin.  Meillä on mm. päiväkerhoja, perhekerhoja, pyhäkouluja, puuhamessuja ja monenlaisia muita tapahtumia.

Vauvojen, taaperoiden ja tenavien muskareista löydät lisätietoja musiikkiosiosta.

Seurakunnan lapsityö järjestää myös syntymäpäiviä tietyille ikäryhmille, joita ovat mm. 1-, 3-, ja 5-vuotiaat.

Tahdomme tavata mahdollisimman monet raisiolaiset alle kouluikäiset lapset ja siitä syystä pyrimme tekemään ja kehittämään yhteistyötämme myös päivähoidon kanssa.

Nähdään seurakunnassa!

T.  Raision seurakunnan lapsi- ja perhetyötä tekevät

PÄIVÄKERHOON ILMOITTAUTUMINEN

Kerhoihin voi ilmoittautua sähköisesti ympäri vuoden täyttämällä sähköinen kaavake tästä.

Päiväkerhoryhmien tarkemmat aikataulut löydät tästä.

Lisätietoja: lapsityönohjaaja Johanna Salonen