Käsillä muodostettu sydän aurinkoa vasten.

Seniilit

Kaikki alkoi siitä, kun -90 -luvun nuoret kasvoivat aikuisiksi ja pyysivät omaa tapaamisleiriä Viherlahteen. Siitä se ajatus sitten lähti, Seniilileiri. Ensimmäinen leiri pidettiin 2001 ja seuraavat 2004, 2006, 2009, 2011, 2014, 2016, 2018 ja 2020.

Seniilit ovat yli 20-vuotiaita, omana aikanaan aktiivisesti seurakunnan nuorten toimintaan ja isostoimintaan osallistuneita, nuoria aikuisia ja aikuisia. Seniileille järjestetään noin kahden vuoden välein oma tapaamisleiri Viherlahdessa. Leiristä lähetetään erilliset kutsut edellisellä leirillä mukana olleille sekä kahden uuden ikäryhmän isosille. Leirimainostus leviää kutsun saaneiden kautta eteenpäin. Seniilitoimintaan kuuluu myös erilaiset tapaamiset leirien välissä. Seniilit tapaavat toisiaan menemällä mm. metsään, teatteriin, syömään, risteilylle, saunailtaan jne. 

SENIILILEIRI 2022

Seuraava Seniilileiri on järjestyksessään jo kymmenes ja se järjestetään 9. - 11.9.2022 Paperisen leirimainoksen kotiin saavat vuoden 2020 Seniilileiriläiset sekä -01 ja -02 syntyneet nuoret aikuiset, jotka ovat olleet aktiivisia nuorten toimintaan osallistuneita ja isosia.

Ilmoittaudu leirille TÄSTÄ viimeistään 1.8.2022 mennessä.

Lisätiedot Seniilitoiminnasta nuorisotyönohjaaja Mia "Mami" Flemming

 

SENIILIEN huppari-/t-paitatilaus

Voit tilata kahta erilaista hupparia tai t-paidan joko normaalina tai Lady-fit -mallina. Väri- ja kokovaihtoehtoja on paljon. Jos tilaat enemmän kuin yhden tuotteen, täytä jokaisesta oma tilauslomake.

Tilauslomake avautuu TÄSTÄ ja on auki su 7.3.2021 asti. Tämän jälkeen teemme nuorisotyössä yhteistilauksen maaliskuun aikana. Otamme yhteyttä, kun valmiit hupparit ja t-paidat saapuvat. Voit silloin tulla noutamaan omasi tai sopia toimituksesta Mian kanssa.

Seurakunnan nuorisotyön huppari-/t-paita luonnonkuvia.