Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Saunanlauteilla, juoksulenkillä tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Miesten iltavapaa -illat

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2) noin kerran kuussa.

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Iltaa juontaa sanoin ja sävelin Joel Hallikainen. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339.

Keväällä 2021 illat:

20.1 Ilta on peruttu koronarajoitusten takia.

10.2

10.3

14.4

Mukana myös Seppo Niemeläinen, pastori Vesa Siltala ja muuta miesporukkaa, jotka vastaavat iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Alakappelin miestenillat

parittomien viikkojen maanantaina (poikkeukset mahdollisia) alkaen klo 18.30 alakappelissa

HUOM! TOISTAISEKSI TAUOLLA

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen. Välillä teemme myös pikku retkiä.

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.