Miehille


Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Iltavapaalla tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!
 

Miesten iltavapaa -illat

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2) noin kerran kuussa.

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339. Pohdimme miehen elämää ja uskoa tavallisen elämän tasolla. Tervetuloa tutustumaan porukkaan! 

Kevään 2023 illat:

Ke 8.2. klo 18 Musiikki-illan teemana "Miehen kyyneleet". Elämänmakuisessa illassa Joel Hallikainen ja Jari Pulkkinen musisoivat ja kertovat elämänsä iloista ja käännekohdista. 

Ke 8.3. klo 18 Tämä Miesten iltavapaa on Nojatuoli-ilta. Nojatuolissa istuen Vesa-pappi haastattelee kutsuvieraita, miltä näyttää elämän menneisyys ja tulevaisuus. Mukana mm. päihdetyöntekijä Sami Elorinne. 

Ke 12.4. klo 18 Vieraana ydinpappi Sakari Leppänen, joka on nähnyt paljon miesten elämää. Sakarilla on vuosien kokemus miesten kanssa toimimisesta  mm. Olkiluodon ydinvoimalatyömaalla. Hän pohtii, kuinka löytää elämän tasapaino. Sanotaan, että ihminen on ruumis, sielu ja henki. Mitä tämä voisi merkitä? Kuinka voit ruumiin, sielun ja hengen puolesta?

Mukana myös seurakunnan miesporukka, joka vastaa iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Alakappelin miestenillat

parittomien viikkojen maanantaina (poikkeukset mahdollisia) alkaen klo 18.30 alakappelissa

16.1., 13.2., 20.2., 27.2., 13.3., 20.3., 3.4., 24.4. ja 8.5.

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen. Välillä teemme myös pikku retkiä.

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.