Miehille


Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Iltavapaalla tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Kunnioitamme jokaisen vakaumusta. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Mukana on miehiä turunseudulta laajemminkin. Teemme yhteistyötä Naantalin srk:n miestoiminnan kanssa. 

Mukana myös seurakunnan miesporukka, joka vastaa iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Etsimme hyvää porukkaan uusia toimijoita. Kysy lisää miestiimistä pastori Vesa Siltalalta, 0447160339/vesa.siltala@evl.fi 


Miesten iltavapaa -illat

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2) noin kerran kuussa.

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339. Pohdimme miehen elämää ja uskoa tavallisen elämän tasolla. Tervetuloa tutustumaan porukkaan! 

Kevään 2024 illat:

Ke 17.1. Tänään vieraana Hologrammi-yhtye ja pastori Hannu Nyman. 

Ke 28.2. Vieraana muusikko Seppo Eirola. Seppo on Turun kaupunginorkesterin eläköitynyt sellisti. Hän on kulkenut myös matkan ateismista Taivaan Isän lähelle. Upeaa sellomusiikkia ja puhetta yksinäisyydestä ja siitä vapautumisesta. Taivaan Isä on lähellä jokaista, kunpa huomaisimme sen!

Ke 27.3. Tänään osallistumme hiljaisen viikon pääsiäisvaellukselle, jonka jälkeen tulemme yhteen iltapalalle seurakuntatalolle.

To 18.4. Tänään bändi-ilta. Vieraana Henkka ja Heinämiehet. Ilta poikkeuksellisesti torstaina. 

Alakappelin miestenillat

parittomien viikkojen maanantaina (poikkeukset mahdollisia) alkaen klo 18.30 alakappelissa

Kevään päivämäärät: 15.1., 29.1., 12.1., 26.2., 11.3., 25.3., 8.4., 6.5. ja 20.5.

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen. Välillä teemme myös pikku retkiä. Jos kaipaat pienempää porukkaa jossa jutella tai haluat nähdä hiukan useammin, tämä voi olla sinulle. 

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten puutyöpiiri

Miesten puutyöpiiri kokoontuu tiistaisin klo 16 hautausmaan verstaalla. Viime keväänä syntyi sata linnunpönttöä myytäväksi lähetystyön ja diakonia hyväksi. Kysy Vesalta, onko sorvin äärellä vielä tilaa, 0447160339. Piiriä vetää Antti-puuseppä. 

Hiljaisuuden iltapäivä miehille teemalla "Tässä olen" su 19.5. klo 12

Keväinen päivä Viherlahdessa kutsuu hiljentymään.

Minkä edessä olet elämässäsi juuri nyt? Miten jatkat lausetta "tässä olen.."?
Aloitamme lounaalla klo 12.00, sen jälkeen on mahdollista viettää aika hiljaisuudessa meren rannalla, luonnossa kulkien, käyden saunassa tai vaikkapa kirjaa lukien. Välillä tulemme yhteen ja kuulet virikeajatuksen. Hiljaisuus päättyy klo 17.30 , jonka jälkeen on mahdollisuus jakaa ajatuksia makkaranpaiston lomassa. Retriitin ilmoittautuminen alkaa 18.3. Soita Vesa-papille 0447160339/vesa.siltala@evl.fi

 

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.