Miehille


Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Iltavapaalla tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Kunnioitamme jokaisen vakaumusta. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Mukana on miehiä turunseudulta laajemminkin. Teemme yhteistyötä Naantalin srk:n miestoiminnan kanssa. 

Mukana myös seurakunnan miesporukka, joka vastaa iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Etsimme hyvää porukkaan uusia toimijoita. Kysy lisää miestiimistä pastori Vesa Siltalalta, 0447160339/vesa.siltala@evl.fi 


Miesten iltavapaa -illat

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2) noin kerran kuussa.

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339. Pohdimme miehen elämää ja uskoa tavallisen elämän tasolla. Tervetuloa tutustumaan porukkaan! 

Syksyn 2023 illat:

Ke 21.9. klo 18 Nuotiolauluja ja makkaraa. Ilta poikkeuksellisesti Kullaanvuoren nuotiopaikalla. 

Kokoonnumme Raision ABC:n parkkipaikalle klo 17.45. Voit jättää auton myös Raision lemmikkieläinten hautausmaan parkkipaikalle.  Klo 18 lähdemme kohti Kullaanvuoren nuotiopaikkaa ja laavua, jonne viritämme tulet. Kävelymatkaa on hiukan alle 2km, nousua jonkin verran. 
   Perillä paistamme makkaraa, juttelemme ja kanssamme iltaa viettää pastori Jaakko Paakkanen. Jaakko on kokenut luontokävijä ja muusikko, jonka tarinoita luonnosta ja lauluja kuulemme. Jos sää on heikko, ilta vietetään ilman nuotiota seurakuntatalolla, Jaakko tulee jokatapauksessa. Kyselyt Vesalta 0447160339. Omia eväitä, sopivat vaatteet, istuinalusta ja halutessasi retkituoli mukaan. Seurakuntaa tarjoaa makkaraa. 
  Tervetuloa nuotioiltaan!

Ke 25.10. klo 18 Kaavoitusta ja ruoka-apua

Tänään vieraana Pertti Verho. Pertti tietää lähes kaiken Raision kaavoituksesta oltuaan töissä maanmittarina Raisiossa lähes 40 vuotta. Siitä on lupa kysyä. Samalla hän tietää, mitä köyhälle miehelle kuuluu oltuaan pitkään Turun seudun seurakuntien ruoka-avun eli Operaatio Ruokakassin puheenjohtaja. Puhumme köyhyydestä ja auttamisesta. Miten mies voi auttaa vähäosaista lähimmäistä?

Ke 8.11. klo 18 Miehen Raamattu

Miksi lukea Raamattua? Miten ymmärtää sitä? 
Opastajana pastori raamattukouluttaja Marko Sagulin, jonka mukaan Raamattua kannattaa lukea jos haluaa oppia tuntemaan Jumalaa. 
Mutta Raamattu on myös vaativa kirja ja sen lukimisen aloittaminen ei ole aina helppoa. Hiukan vinkkejä käytännön raamatunlukemiseen antaa Vesa-pappi. Jos olet joskus ajatellut lukea Raamattua, tämä ilta voi auttaa eteenpäin pyhään kirjaan tarttumisessa. 

Alakappelin miestenillat

parittomien viikkojen maanantaina (poikkeukset mahdollisia) alkaen klo 18.30 alakappelissa

Syksyn päivämäärät selviävät kauden alussa. 

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen. Välillä teemme myös pikku retkiä. Jos kaipaat pienempää porukkaa jossa jutella tai haluat nähdä hiukan useammin, tämä voi olla sinulle. 

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten puutyöpiiri

Miesten puutyöpiiri kokoontuu tiistaisin klo 16 hautausmaan verstaalla. Keväällä syntyi sata linnunpönttöä myytäväksi lähetystyön ja diakonia hyväksi, syksyllä syntyy jotain muuta. Kysy Vesalta, onko sorvin äärellä vielä tilaa, 0447160339. Piiriä vetää Antti-puuseppä. 

 

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.