Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Saunanlauteilla, juoksulenkillä tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

***********

MIESTEN ILTAVAPAAT

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2)

Musiikkia ja rentoa olemista iltapalan kera. Miehen tiehen johdattelee Joel Hallikainen.

Ke 18.9

Ke 23.10 Vieraana yhdistetyn olympiavoittaja Samppa Lajunen: Uskosta ja urheilusta

Ke 13.11

ALAKAPPELIN MIESTEN ILLAT

joka toinen maanantai

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen parittomien viikkojen maanantaisin 16.9 Välillä teemme myös pikku retkiä.

Illat ovat syksyllä 2019: 16.9; 23.9; 7.10; 21.10, 11.11; 25.11

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.