Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Iltavapaalla tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Miesten iltavapaa -illat

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2) noin kerran kuussa.

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339. Pohdimme miehen elämää ja uskoa tavallisen elämän tasolla. Tervetuloa tutustumaan porukkaan!

Syksyn 2022 illat (koronatilanteen salliessa):

Ke 14.9. klo 18 Vieraana Hologrammi-bändi ja Jari Pulkkinen

Ke 19.10. klo 18 Vieraana uusi pappimme Waltteri Hämäläinen

Ke 16.11. klo 18 Vieraana Lassi Rosala

Mukana myös seurakunnan miesporukka, joka vastaa iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Alakappelin miestenillat

parittomien viikkojen maanantaina (poikkeukset mahdollisia) alkaen klo 18.30 alakappelissa

12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11. ja 21.11.

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen. Välillä teemme myös pikku retkiä.

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.