Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Iltavapaalla tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

Miesten iltavapaa -illat

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2) noin kerran kuussa.

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Iltaa juontaa sanoin ja sävelin Joel Hallikainen. Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339.

Kevät 2022 illat (koronatilanteen salliessa):

Ke 2.3. klo 18 Vieraana rovasti Jorma "Jomppe" Kalajoki johdattelee kristinuskon ytimeen eli Jumalan armoon Kristuksessa, joka välähtää Paavalin Galatalaiskirjeessä kirkkaana. Oma Raamattu mukaan.

Ke 20.4. klo 18 Tällä kertaa musiikki-ilta! Jarin ja Joken musiikki-illassa laulut ja puheenvuorot vuorottelevat.

Mukana myös Joel "Jokke" Hallikainen, pastori Vesa Siltala ja muuta miesporukkaa, jotka vastaavat iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Alakappelin miestenillat

parittomien viikkojen maanantaina (poikkeukset mahdollisia) alkaen klo 18.30 alakappelissa

Illat jatkuvat tauon jälkeen taas keväällä 2022.

28.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4. ja 9.5.

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen. Välillä teemme myös pikku retkiä.

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.