Vauva ja äiti Kuva <a href="https://pixabay.com/fi/users/aditomo68-203402/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=360207">aditomo68</a> <a href="https://pixabay.com/fi/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=360207">Pixabaystä</a>Työntekijämme maailmalla

Raision seurakunta on sitoutunut tukemaan esirukouksissa, yhteydenpidoin ja taloudellisesti avustaen tiettyjä lähetystyöhön lähteneitä ihmisiä. Vastavuoroisesti lähetit ovat sitoutuneet kertomaan kuulumisiaan sekä työ- että yksityiselämän haasteissa ja iloissa kirjeitse, sosiaalisen median ja vierailujen avulla. 

 

 

Päivi ja Peter Griffin sekä Emma

Peter Griffin perheineen toimii MAF-Suomen lähettäminä lähetyslentotyössä Tansaniassa.

Peter on koulutukseltaan lentäjä ja Päivi lähihoitaja. Heidän mukanaan matkustaa tytär Emma. Griffinit jatkavat Jarkko Korhosen viitoittamaa tietä Arushan lentokentältä.

 

 

MAF Suomi Suomen Lähetyslentäjät ry

Tule mukaan. MAF:n lentokoneen avulla tuetaan vuosittain lähes 20.000 ihmisen perusterveydenhoitoa Tansanian vaikeakulkuisilla seuduilla.

 

Olemme luvanneet huolehtia myös näistä

SAT-7 Arabic

Sansan kautta yhteistyön kohteena on Lähi-idässä ja arabiankielisissä maissa toimiva satelliittien kautta ihmisiä tavoittava SAT-7 Arabic kanava. Tämän kanavan kautta arabiaa puhuvat uskonnolliseen vähemmistöön kuuluvat kristityt voivat kuulla ja nähdä mm. jumalanpalveluksia. SAT-7 kanavaperheen, SAT-7 Academy, kautta Syyrian sodan seurauksena pakolaisiksi joutuneet lapset voivat käydä koulua. Myös nuorille on omia ohjelmia. Myös ei kristityt vanhemmat usein antavat lasten katsoa turvallisiksi koettuja lastenohjelmia, vaikka niissä kerrotaankin kristinuskosta. 

SAT-7 kanaviin voi tutustua englanniksi oheisista linkeistä.

SAT-7 ARABIC | SAT-7 (sat7.org)

الرئيسية :: SAT-7 ARABIC (sat7arabic.com)

SAT-7 International - YouTube

SAT-7 PLUS (sat7plus.org)

SAT-7 | Making God's Love Visible (sat7.org)

SAT-7 KIDS | SAT-7 (sat7.org)                                                                                                                                                    

SAT-7 KIDS' "Challenge Accepted" inspires youngsters to live out their faith through fun - YouTube

SAT-7 PLUS - SAT-7 ACADEMY (sat7plus.org)

 

 

 

Kulttuuri- ja kirkollinen opetustyö 

Suomen Lähetysseuran Shangalalan opistolla, Angolassa, koulutetaan kultturi- ja kirkollisen alan työntekijöitä. Kulttuurin osalta opiskellaan musiikkia, musiikin johtamista sekä kuorolaulua. Näitä taitoja tarvitaan myös pappeina, pyhäkoulunopettajina sekä diakoneina toimiessa. Erityisesti Angolassa toivotaan, että voimme olla tukemassa heidän oman musiikkiperinteensä säilymistä ja kehittymistä. Näiden lisäksi Shagalalassa koulutetaan kirkon hallinnon ammattilaisia. 

Elämästä Angolassa kertovat seuraavat linkit:

Suomen Lähetysseura eteläisessä Afrikassa | Facebook

Angola - Suomen Lähetysseura (suomenlahetysseura.fi)

Suomen Lähetysseura (@suomenlahetysseura) • Instagram-kuvat ja -videot

 

Raamattupainopaperin hankinta 

Kiinassa, Nanjingin kaupungissa sijaitsee maailman suurin kristillinen kirjapaino. Tässä yhteydeiden Pipliaseurojen kirjapainossa painetaan vuosittain n. 3 miljoonaa Raamattua Kiinan eri kielille. Kirjapainossa painetaan myös muuta kristillistä kirjallisuutta eri puolille maailmaa. Suomen Pipliaseuran kautta tuemme "Jokaiselle Kiinalaiselle oma Raamattu omalla kielellä"- hanketta.

 

 

Erivärisiä, eri painoasuisia kiinankielisiä Raamattuja pinoissa.