Naulakko

Purokatu 9 , 21200 Raisio

NAULAKKO ON SULJETTU 27.6.- 31.8. VÄLISEN AJAN
SYYSKUUN 5. PÄIVÄ ALKAEN Naulakko on avoinna diakoniatyön asiakkaille maanantaisin klo 15-17. Tavaralahjoituksia otetaan vastaan keskiviikkoisin klo 9-10 ja 16.15-17.
SYKSYLLÄ OTAMME VASTAAN SYKSYN KAUSIVAATTEITA JA JALKIMIA. OTETAAN VASTAAN MYÖS, LAKANOITA, PYYHKEITÄ, ASTIOITA YMS.(EI KAHVIASTIASTOJA)

Lisätiedot: diakonissa Jaana Pekonen p. 044 7160 365

Naulakko

NAULAKKO on ilmainen tavara- ja vaatevarasto vähävaraisille raisiolaisille. Naulakosta löytyy monenlaista hyödyllistä tavaraa arjen tarpeisiin mm. vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, takkeja ja astioita tai vaikkapa leluja lapsille.

Naulakossa asiointi

Naulakossa asiointi tapahtuu vain seurakunnan diakoniatyöntekijältä saatavalla tavaranhakulomakkeella (seurakuntatalo, Kirkkoherrankuja 2). Saadulla lomakkeella siellä voi asioida aukioloaikoina. Naulakossa työskentelevät vapaaehtoiset  auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat. Naulakko on avoinna maanantaisin klo 15-17, ASIOINTIAIKA PUOLI TUNTIA.

Tavaranhakulomake on henkilökohtainen ja samalla lomakkeella voi asioida Naulakossa kaksitoista kertaa, enintään kahdesti kuukaudessa (noin ½ tuntia / kerta).  Lomake jää Naulakkoon ja vapaaehtoinen merkitsee siihen joka kerta asiakkaan käynnin. Naulakko -lomakkeen uusimista varten pitää soittaa diakonian puhelinpäivystykseen. Ensimmäistä lomaketta varten pitää varata soitto- tai käyntiaika edellä mainiusta diakonian puhelinpäivystyksestä arkimaanantaisin klo 14-16 tai arkitorstaisin 9-10, p. 044 7160 325.

NAULAKON AVAUTUESSA SYYSKUUSSA, OTAMME VASTAAN SYKSYN KAUSIVAATTEITA, JALKINEITA. OTAMME VASTAAN MYÖS LAKANOITA, PYYHKEITÄ, ASTIOITA (EI KAHVIASTIASTOJA), RUOKAILUVÄLINEITÄ.

EMME OTA VASTAAN , TURVAISTUIMIA, LASTENVAUNUJA,-RATTAITA TAI HUONEKALUJA. . Lahjoituksia voi tuoda Naulakkoon, Purokatu 9 (Kruunukeskus) keskiviikkoisin (klo 9-10 ja 16.15-17).

Villalangoille käyttöä!

Jos sinulle on kertynyt villalankoja, jotka haluat raivat pois hyllyiltäsi, löytyy nille myös käyttöä. Vapaaehtoisten Sukkakerhossa ja Äiti Teresa -peittopiirissä on innokkaita kutojia, joten villalankojen tarve on ilmeinen. Villalankalahjoitukset voi toimittaa Tasalan Kamariin (Tasalanaukio 5) ja jos sinulla on kysyttää voit olla yhteydessä diakonissa Jaana Pekoseen p. 044 7160 365.

Kahvila
Lastenhoitohuone