Naulakko

Purokatu 9 , 21200 Raisio

NAULAKKO AVOINNA ma klo 15-17 ja to klo 12-14

Vaate- ja tavaralahjoituksia otetaan vastaan keskiviikkoisin (klo 9-10 ja 16.15-17) Lisätiedot: diakoni Päivi Leino p. 044 7160 365

Naulakko

NAULAKKO on ilmainen tavara- ja vaatevarasto vähävaraisille raisiolaisille. Naulakosta löytyy monenlaista hyödyllistä tavaraa arjen tarpeisiin mm. vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, takkeja ja astioita tai vaikkapa leluja lapsille.

Naulakossa asiointi

Naulakossa asiointi tapahtuu vain seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella (seurakuntatalo, Kirkkoherrankuja 2). Saadulla lomakkeella siellä voi asioida aukioloaikoina. Naulakossa työskentelevät vapaaehtoiset  auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat. Naulakko on avoinna maanantaisin klo 15-17 ja to klo 12-14.

Tavaranhakulomake on henkilökohtainen ja samalla lomakkeella voi asioida Naulakossa kaksitoista kertaa, enintään kahdesti kuukaudessa (noin ½ tuntia / kerta).  Lomake jää Naulakkoon ja vapaaehtoinen merkitsee siihen joka kerta asiakkaan käynnin. Naulakko -lomakkeen uusimista varten pitää soittaa diakonian puhelinpäivystykseen. Ensimmäistä lomaketta varten pitää varata soitto- tai käyntiaika edellä mainiusta diakonian puhelinpäivystyksestä arkimaanantaisin klo 14-16, p. 044 7160 325. 

 

 

Notkuuko oma naulakko?

Pursuavatko kaappisi vaatetta ja tavaraa, joita et enää itse tarvitse tai käytä? Onko kaapeissasi monen vuoden herätehankinnat vailla käyttöä? Vievätkö pelit ja lelut turhaa tilaa kaapeissasi? Tarkoituksenmukaista on, että lahjoitettavat vaatteet ovat meneillään olevaan tai lähiajan kauteen liittyviä; tällä hetekellä loppukesän ja syksyn vaatteita. 

Naulakko ottaa lahjoituksina vastaan vaatteita, leluja, pelejä ja kodin tarvikkeita. Vaatteiden toivotaan olevan puhtaita ja ehjiä sekä kodin tarvikkeiden käyttökelpoisia. Lahjoituksia voi tuoda Naulakkoon, Purokatu 9 (Kruunukeskus) keskiviikkoisin (klo 9-10 ja 16.15-17).

Villalangoille käyttöä!

Jos sinulle on kertynyt villalankoja, jotka haluat raivat pois hyllyiltäsi, löytyy nille myös käyttöä. Vapaaehtoisten Sukkakerhossa ja Äiti Teresa -peittopiirissä on innokkaita kutojia, joten villalankojen tarve on ilmeinen. Villalankalahjoitukset voi toimittaa Tasalan Kamariin (Tasalanaukio 5) ja jos sinulla on kysyttää voit olla yhteydessä diakoni Päivi Leinoon p. 044 7160 365.  

Inva-WC
Kahvila
Lastenhoitohuone
Myymälä
wc

Tapahtumat

ma 10.5. klo 15.00

Purokatu 9, 21200 Raisio

Vaate- ja tavara-apu Naulakko avoinna

Vaate- ja tavara-apu Naulakko
to 13.5. klo 12.00

Purokatu 9, 21200 Raisio

Vaate- ja tavara-apu Naulakko suljettu

Vaate- ja tavara-apu Naulakko suljettu tänään. Hyvää Helatorstaita!