Naulakko

maanantaisin klo 14 - 16
torstaisin klo 12 - 14

Naulakko

NAULAKKO on ilmainen tavara- ja vaatevarasto vähävaraisille raisiolaisille. Naulakosta löytyy monenlaista hyödyllistä tavaraa arjen tarpeisiin mm. vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, takkeja ja astioita tai vaikkapa leluja lapsille.

Naulakossa asiointi

Naulakossa asiointi tapahtuu vain seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella (seurakuntatalo, Kirkkoherrankuja 2). Saadulla lomakkeella siellä voi asioida aukioloaikoina. Naulakossa työskentelevät vapaaehtoiset  auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat.

Tavaranhakulomake on henkilökohtainen ja samalla lomakkeella voi asioida Naulakossa kuusi kertaa, enintään kerran kuukaudessa. Lomake jää Naulakkoon ja vapaaehtoinen merkitsee siihen joka kerta asiakkaan käynnin. Naulakko -lomakkeen voi uusia diakoniatoimistossa maanantaisin klo 15-16. Ensimmäistä kertaa lomaketta hakevien pyydetään varaamaan aika tätä varten diakonian puhelinpäivystyksestä arkimaanantaisin klo 13-16, p. 044 7160 325.

Notkuuko oma naulakko?

Pursuavatko kaappisi vaatetta ja tavaraa, joita et enää itse tarvitse tai käytä? Onko kaapeissasi monen vuoden herätehankinnat vailla käyttöä? Vievätkö pelit ja lelut turhaa tilaa kaapeissasi?

Naulakko ottaa lahjoituksina vastaan vaatteita, leluja, pelejä ja kodin tarvikkeita. Vaatteiden toivotaan olevan puhtaita ja ehjiä sekä kodin tarvikkeiden käyttökelpoisia. Lahjoituksia voi tuoda Naulakkoon, Purokatu 9 (Kruunukeskus),  torstaisin klo 10-11. Jos tämä aika ei sovi, voit soittaa diakonian puhelinpäivystykseen arkimaanantaisin klo 13-16, p. 044 7160 325.

Villalangoille käyttöä!

Jos sinulle on kertynyt villalankoja, jotka haluat raivat pois hyllyiltäsi, löytyy nille myös käyttöä. Vapaaehtoisten Sukkakerhossa ja Äiti Teresa -peittopiirissä on innokkaita kutojia, joten villalankojen tarve on ilmeinen. Villalankalahjoitukset voi toimittaa Tasalan Kamariin (Tasalanaukio 5) ja jos sinulla on kysyttää voit olla yhteydessä diakoni Tuija Suomiseen p. 044 7160 365.