Naulakko

Purokatu 9, 21200 Raisio

Naulakossa vaatteidenhaku kesällä 2019
vain 6.,13. ja 20.6 klo 12-14. Lahjoitukset klo 10-11.
Juhannuksen jälkeen soita diakoniatyön päivystykseen arkimaanantaisin klo 13-16 p.044 7160 325

Naulakko

NAULAKKO on ilmainen tavara- ja vaatevarasto vähävaraisille raisiolaisille. Naulakosta löytyy monenlaista hyödyllistä tavaraa arjen tarpeisiin mm. vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, takkeja ja astioita tai vaikkapa leluja lapsille.

Naulakossa asiointi

Naulakossa asiointi tapahtuu vain seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella. Saadulla lomakkeella siellä voi asioida arkimaanantaisin klo 14-16 ja arkitorstaisin klo 12-14. Naulakossa työskentelevät vapaaehtoiset  auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat.

Tavaranhakulomake on henkilökohtainen ja samalla lomakkeella voi asioida Naulakossa kuusi kertaa, enintään kerran kuukaudessa. Lomake jää Naulakkoon ja vapaaehtoinen merkitsee siihen joka kerta asiakkaan käynnin. Tarvittaessa voit pyytää uuden tavaranhakulomakkeen diakoniatyöntekijältä päivystysaikana.

 

Notkuuko oma naulakko?

Pursuavatko kaappisi vaatetta ja tavaraa, joita et enää itse tarvitse tai käytä? Onko kaapeissasi monen vuoden herätehankinnat vailla käyttöä? Vievätkö pelit ja lelut turhaa tilaa kaapeissasi?

Naulakko ottaa lahjoituksina vastaan vaatteita, leluja, pelejä ja kodin tarvikkeita. Vaatteiden toivotaan olevan puhtaita ja ehjiä sekä kodin tarvikkeiden käyttökelpoisia. Lahjoituksia voi tuoda Naulakkoon, Purokatu 9 (Kruunukeskus),  torstaisin klo 10-11. Tarvittaessa voit soittaa Naulakon vapaaehtoiselle, puh. 040 5113 706 tai diakoniatyöntekijälle  sopiaksesi jonkun muun ajan.


Sijainti kartalla