Aineellinen apu

Joskus tulee tilanne, että on pyydettävä apua, jotta jaksaisi vaikeiden asioiden keskellä jatkaa eteenpäin. Toisinaan tarvitaan apua siihen että saisi ruokaa tai vaatetta ja laskujakin erääntyy. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään niin selvitellään asioita yhdessä!

Mikään asia ei ole liian vaikea, jotta siitä ei voisi selviytyä. Mennään tarvittaessa yhdessä käymään työvoimatoimistossa, sosiaalityöntekijällä tai hoidetaan yhdessä puhelimitse asioita.

Naulakko on myös sinua varten! Seurakunnalla on ilmainen kirpputori Naulakko, josta löytyy tarpeeseen vaatetta ja kodin tarvetavaraa. Diakoniatyöntekijöiltä saat hakuun oikeuttavan lomakkeen. Naulakko on avoinna maanantaisin klo 14-16 ja torstaisin klo 12-14 osoitteessa Purokatu 9.

Kts. tarkemmin Naulakon omilta sivuilta.

ILMAINEN RUOKAILU SEKÄ RUUAN JAKELU RAISIOLAISILLE ALKAA 10.3.2020

Raisiolaiset vähävaraiset perheet ja yksin asuvat voivat saada ruoka-apua helpottamaan arkea. Myös hetkellinen kriisi voi aiheuttaa väliaikaisen ruoka-avun tarpeen. Olet silloinkin tervetullut!

Kevään 2020 ruokajako viimeisen kerran keskustan seurakuntatalolla 25.2. klo 16-17.

Maaliskuussa, 10.3. alkaen, Kokinvuoren seurakuntakodilla, Murroskuja 2,  ilmainen RUOKAILU jokaisena arkitiistaina klo 15-17.30

RUOKAJAKO siirtyy myös Kokinvuoreen ruokailun yhteyteen. Ruokajko on kuitenkin vain parittomien viikkojen tiistaisin alkaen myös 10.3.

EU-ruokia voi hakea yksi raisiolainen henkilö/perhe kerran kuukaudessa ja niihin oikeuttava, kuuteen hakukertaan oikeuttava lappu, pitää hakea etukäteen päivystysaikana diakoniatyöntekijöiltä. Soita päivystyspuhelimeen arkimaanantaina klo 14-16, p. 044 7160 325, ja sovi tapaaminen diakoniatyöntekijän kanssa.

Operaatio ruokakassin ruokia voi hakea kaksi kertaa kuukaudessa ja niitä saa ilman lappua.

HUOM!  Muista ottaa omat kassit mukaan.

SOPPAA KAVERILLE

Soppaa kaverille on Raision seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä ruokailutilaisuus Tasalan Kamarissa. Vapaaehtoiset järjestävät tilaisuuden ja valmistavat jaettavan ruuan.

Kerran kuussa järjestettävä maksuton keittolounas on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille raisiolaisille.

Keväällä 2020 Soppaa kaverille Tasalan kamarissa klo 13-14 seuraavina lauantaina:

25.1

22.2

28.3

25.4

Olethan paikalla jo klo 13.