Aineellinen apu

Joskus tulee tilanne, että on pyydettävä apua, jotta jaksaisi vaikeiden asioiden keskellä jatkaa eteenpäin. Toisinaan tarvitaan apua siihen että saisi ruokaa tai vaatetta ja laskujakin erääntyy. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään niin selvitellään asioita yhdessä!

AJANKOHTAISTA! Jouluavustusten hakukaavakkeita saatavana diakoniatoimistosta. Tiedustelut puhelinpäivystys maanantaisin klo 13-16 p.044 7160 325 tai diakoniatoimistosta, Kirkkoherrankuja 2, maanantaisin klo 15-16. 

Mikään asia ei ole liian vaikea, jotta siitä ei voisi selviytyä. Mennään tarvittaessa yhdessä käymään työvoimatoimistossa, sosiaalityöntekijällä tai hoidetaan yhdessä puhelimitse asioita.

Ruokia on saatavilla! Lähetteen ruoanjakoon saat diakoniatyöntekijöiltä.

Naulakko on myös sinua varten! Seurakunnalla on ilmainen kirpputori Naulakko, josta löytyy tarpeeseen vaatetta ja kodin tarvetavaraa. Diakoniatyöntekijöiltä saat hakuun oikeuttavan lomakkeen. Naulakko on avoinna maanantaisin klo 14-16 ja torstaisin klo 12-14 osoitteessa Purokatu 9. 

Kts. tarkemmin Naulakon omilta sivuilta.

EU -RUUAN JAKELU

Raisiolaiset vähävaraiset perheet ja yksin asuvat voivat saada ruoka-apua helpottamaan arkea.

EU-ruokia saa yksi henkilö/perhe hakea kerran kuukaudessa ja niihin oikeuttava, kuuteen hakukertaan oikeuttava lappu, pitää hakea etukäteen päivystysaikana diakoniatyöntekijöiltä. Kesäaikana soita päivystyspuhelimeen ja sovi tapaaminen diakoniatyöntekijän kanssa.

Operaatio ruokakassin ruokia voi hakea kaksi kertaa kuukaudessa ja niitä saa ilman lappua.

HUOM!  Muista ottaa omat kassit mukaan.

Syyskuusta alkaen syksyn ruokajako ajat ovat tiistaisin;

klo 11-12                           klo 16-17

10.9                                     24.9.  

8.10.                                   22.10. 

12.11.                                 26.11

10.12.

 


 

SOPPAA KAVERILLE

Soppaa kaverille on Raision seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä ruokailutilaisuus Tasalan Kamarissa. Vapaaehtoiset järjestävät tilaisuuden ja valmistavat jaettavan ruuan.

Kerran kuussa järjestettävä maksuton keittolounas on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille raisiolaisille.

Syksyllä 2019 Soppaa kaverille Tasalan kamarissa klo 13-14 seuraavina lauantaina:

21.9

26.10

23.11

Olethan paikalla jo klo 13.