Aineellinen apu

HUOM!
Kesällä 2019 ei päivystystä diakoniatoimistossa, mutta voit soittaa päivystyspuhelimeen maanantaisin
klo 13-16.

Joskus tulee tilanne, että on pyydettävä apua, jotta saisi ruokaa tai vaatetta ja laskujakin erääntyy. Tule rohkeasti juttelemaan diakoniatoimiston päivystysvastaanotolle maanantaisin klo 13-15, niin selvitellään asioita yhdessä!

Mikään asia ei ole liian vaikea, jotta siitä ei voisi selviytyä. Mennään tarvittaessa yhdessä käymään työvoimatoimistossa, sosiaalityöntekijällä tai hoidetaan yhdessä puhelimitse asioita.

Ruokia on saatavilla! Lähetteen ruoanjakoon saat diakoniatyöntekijöiltä päivystysvastaanotolta.

Naulakko on myös sinua varten! Seurakunnalla on ilmainen kirpputori Naulakko, josta löytyy tarpeeseen vaatetta ja kodin tarvetavaraa. Naulakkoon saat myös lähetteen diakoniatyöntekijöiltä maanantain päivystysvastaanotolta. Naulakko on avoinna maanantaisin klo 14-16 ja torstaisin klo 12-14 osoitteessa Purokatu 9.

Kts. kesäajat Naulakon omilta sivuilta.

EU -RUUAN JAKELU

Raisiolaiset vähävaraiset perheet ja yksin asuvat voivat saada ruoka-apua helpottamaan arkea.

EU-ruokia saa yksi henkilö/perhe hakea kerran kuukaudessa ja niihin oikeuttava, kuuteen hakukertaan oikeuttava lappu, pitää hakea etukäteen päivystysaikana diakoniatyöntekijöiltä. Kesäaikana soita päivystyspuhelimeen ja sovi tapaaminen diakoniatyöntekijän kanssa.

Operaatio ruokakassin ruokia voi hakea kaksi kertaa kuukaudessa ja niitä saa ilman lappua.

Kevään 2019 jakoajat ovat;
klo 11-12                     klo 16-17

14.5.                                   28.5.

HUOM!  Muista ottaa omat kassit mukaan.

Kesän jakoajat ovat klo 16-17 seuraavina päivinä;

11. ja 25. kesäkuuta

9.  ja 23. heinäkuuta

13. ja 27. elokuuta

SOPPAA KAVERILLE

Soppaa kaverille on Raision seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä ruokailutilaisuus Tasalan Kamarissa. Vapaaehtoiset järjestävät tilaisuuden ja valmistavat jaettavan ruuan.

Kerran kuussa järjestettävä maksuton keittolounas on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille raisiolaisille.

Keväällä 2019 Soppaa kaverille Tasalan kamarissa klo 13-14 seuraavina lauantaina:

26.1

23.2

30.3

27.4

Olethan paikalla jo klo 13.