Seurakuntasali

Kirkkoherrankuja 2 , 21200 Raisio

Seurakuntasali

Seurakuntasalissa on 96 pöytäpaikkaa. Yhdistämällä seurakuntasalin ja kahvion pöytäpaikkoja on 145. Kappelissa on 55 istumapaikkaa.

Seurakuntasalissa vietetään erilaisia seurakunnan tilaisuuksia, kuten Raisiomessua, seurakuntailtoja ja -juhlia.

Seurakuntasalin oikealla laidalla on väliseinällä erotettava kappeli, jota käytetään kirkollisissa toimituksissa.

Tilojen vuokraus

Seurakuntasalia vuokrataan myös ulkopuolisille. Seurakuntasalin ja kahvion on mahdollista yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi. Keittiön käyttö kuuluu vuokrahintaan. Lisätietoja ja vapaita aikoja voi tiedustella seurakuntatoimistosta tai virasto.raisio@evl.fi.

Tilaisuuden järjestäjä huolehtii tarjoilun toteutuksesta: kahvitilaisuuden voi järjestää itse, ruokatilaisuuteen edellytetään pitopalvelun käyttöä.

Pöytäliinojen käyttökorvaus:
Iso liina  10€ / kpl
Pieni liina 7€ / kpl

Lastenhoitohuone

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Miesten iltavapaa on valitettavasti peruutettu epidemian takia

Illan jatkuvat keväällä koronatilanteen niin salliessa.

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Ilta Sinulle - siirretty epidemian takia

Ilta Sinulle siirretään pidettäväksi 9.3. (epidemiatilanteen salliessa).

Kaikille avoin, suosittu ja lämmintunnelmainen illanvietto. Musiikkia, puhujavieras, iltarukous, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu.
Tänään puhujavieraana päätoimittaja Heli Karhumäki pohtimassa aihetta "Miten ja mihin Jumala kasvattaa lapsiaan?".
Vastuuseen, vapauteen? Palvelemaan, palveltavaksi?
Vapauteen syyllisyydestä ja katkeruudesta? Armoon?
Erehdysten kautta uusiin alkuihin?
Tulevaisuuteen ja toivoon?
Tervetuloa mukaan!