Seurakuntasali

Seurakuntasaliin mahtuu 96 henkilöä.

96

Seurakuntasalissa on 96 pöytäpaikkaa. Yhdistämällä seurakuntasalin ja kahvion pöytäpaikkoja on 145. Kappelissa on 55 istumapaikkaa.

Seurakuntasalissa vietetään erilaisia seurakunnan tilaisuuksia, kuten seurakuntailtoja ja -juhlia.

Seurakuntasalin oikealla laidalla on väliseinällä erotettava kappeli, jota käytetään kirkollisissa toimituksissa.

Tilojen vuokraus

Seurakuntasalia vuokrataan myös ulkopuolisille. Seurakuntasalin ja kahvion on mahdollista yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi. Keittiön käyttö kuuluu vuokrahintaan. Lisätietoja ja vapaita aikoja voi tiedustella seurakuntatoimistosta tai virasto.raisio@evl.fi.

Tilaisuuden järjestäjä huolehtii tarjoilun toteutuksesta: kahvitilaisuuden voi järjestää itse, ruokatilaisuuteen edellytetään pitopalvelun käyttöä.

Pöytäliinojen käyttökorvaus:
Iso liina  10€ / kpl
Pieni liina 7€ / kpl

Tiedustelut ja varaukset:

024360300 ma-pe klo 9-13

virasto.raisio@evl.fi
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti

Arkiaamun ehtoollinen

Hiljennytään hetkeksi Jeesuksen perheväen pöydässä.

Kehitysvammaisten puurojuhla

Ohjelmassa jouluevankeliumi, musiikkia ja yhteislaulua ja ystävien tapaamista! Tarjolla höyryävää herkullista joulupuuroa ja joulukaffet. Sydämellisesti tervetuloa kaikki kansa!

Seurakuntatalon seniorikerho

Seurakuntatalon seniorikerho

Sydämellisesti tervetuloa uudet ja vanhat mukaan iloiseen kerhoomme; sanan, laulujen ja keskustelujen äärelle unohtamatta herkullisia reilun kaupan päiväkahveja! Jos kaipaat kyytiä kerholle, soitathan Erja-diakonissalle p. 0447160326 ja kerhotaksi järjestyy 2€ omavastuulla/ suunta. Näkemiin! Tänään pappi mukana!