Kahvio

Kahvioon mahtuu 49 henkilöä.

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Kahviossa istumapaikkoja 42 kpl (ruokatilaisuus), 49 kpl (kahvitilaisuus)

Seurakuntatalon kahviossa järjestetään muistotilaisuuksia, perhejuhlia ja seurakunnan omia tilaisuuksia.

Kahvio on erotettu seurakuntasalista paljeovella. Keittiön käyttö kuuluu vuokrahintaan.

Kahvion voi vuokrata yksityistä tilaisuutta varten seurakuntatoimistosta tai virasto.raisio@evl.fi.

Tilaisuuden järjestäjä huolehtii tarjoilun toteutuksesta: kahvitilaisuuden voi järjestää itse, ruokatilaisuuteen edellytetään pitopalvelun käyttöä.

Pöytäliinojen käyttökorvaus:
Iso liina  12€ / kpl
Pieni liina 8€ / kpl

Esteettömyys:
Sisäänkäynnissä pieni askelma

Tiedustelut ja varaukset:

024360300 ma-pe klo 9-13

Esteetön wc Esteetön wc

Miesten iltavapaa

Ilta miehille: musiikkia, puheenaiheita, rentoa olemista ja maksuton iltapalatarjoilu.
Puhumme miehen elämän iloista ja haasteista ja etsimme apua ja toivoa myös kristillisestä uskosta.
Tänään musiikki-ilta. Vieraina Jari Mäkinen & Jukka Saarinen.
Tervetuloa mukaan!

Ilta sinulle

Juhlailta! Tänään Ilta sinulle -iltoja on järjestetty tasan 10 vuotta! Taivaan Isä on vastannut rukouksiin moninkertaisesti. Illoissa on ollut monia vieraita vuosien aikana ja evankeliumi on ollut esillä monin tavoin. Kiitämme Taivaan Isää tänään siitä.