Kahvio

Kirkkoherrankuja 2 , 21200 Raisio

Kahvio

Kahviossa istumapaikkoja 42 kpl (ruokatilaisuus), 49 kpl (kahvitilaisuus)

Seurakuntatalon kahviossa järjestetään muistotilaisuuksia, perhejuhlia ja seurakunnan omia tilaisuuksia.

Kahvio on erotettu seurakuntasalista paljeovella. Keittiön käyttö kuuluu vuokrahintaan.

Kahvion voi vuokrata yksityistä tilaisuutta varten seurakuntatoimistosta tai virasto.raisio@evl.fi.

Tilaisuuden järjestäjä huolehtii tarjoilun toteutuksesta: kahvitilaisuuden voi järjestää itse, ruokatilaisuuteen edellytetään pitopalvelun käyttöä.

Pöytäliinojen käyttökorvaus:
Iso liina  10€ / kpl
Pieni liina 7€ / kpl

Esteettömyys:
Sisäänkäynnissä pieni askelma
Vaativa pyörätuolireitti

Miesten iltavapaa

Musiikkia, puheenaiheita, rentoa olemista ja maksuton iltapalatarjoilu kaikenikäisille miehille.
Puhujavieraana tänään toimittaja Pekka Heikkilä, joka kysyy: "Onko Jumalalla meille vielä jotain hyvää varattuna?"
Iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa miesten vapaaehtoistiimi.
Tervetuloa mukaan!

Pekka Simojoki RaisioMessussa

Sunnuntai-illan rento messu kaikenikäisille seurakuntatalolla. Vieraanamme tänään legendaarinen gospel-muusikko Pekka Simojoki.
Ohjelmassa musiikkia, puhetta, ehtoollinen ja mahdollisuus henkilökohtaiseen ja luottamukselliseen esirukoushetkeen.
Vapaa pääsy ja illan päätteeksi maksuton iltapala.
Tervetuloa mukaan!

Ilta sinulle

Kaikille avoin, suosittu ja lämmintunnelmainen illanvietto. Musiikkia, puhujavieras, iltarukous, vapaata keskustelua ja pieni iltapala.
Vieraana pastori Eero Junkkaala pohtimassa polttelevaa aihetta "Onko mitään järkeä uskoa Jumalaan?" >>>

Miesten iltavapaa

Paikalla mm. Joel Hallikainen ja kitara sekä muuta miesporukkaa, jotka vastaavat iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta.
Puhujavieraana Turun Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen, joka miettii kanssasi kuinka ottaa elämässään rohkeita askeleita.