7-14 -vuotiaat

Seurakunnan toiminnan kautta voit löytää ystäviä ja kaveriperheitä! Tytöillä ja pojilla sekä heidän perheillään on seurakunnassa mahdollisuus harrastaa monenlaista yhdessä ja erikseen. Tule mukaan ja löydä oma paikkasi kerhosta, leiriltä ja retkiltä, pyhäkoulusta, kuorosta ja partiotoiminnasta.

Loma

Kerhoja koululaisille

Raision seurakunnassa on monenlaisia harrastekerhoja tytöille sekä pojille eri puolilla Raisiota. Kaikki alakouluikäiset ovat tervetulleita mukaan!

Tarkemmat tiedot kerhoista ja niihin ilmoittautumisesta löydät täältä.

Leirit ja retket

Elämyksiä, iloa, hiljaisuutta, jänniä seikkailuja ja luonnon rauhaa saa leireiltä ja retkiltä.

Tarkemmat tiedot leiristä ja retkistä sekä niihin ilmoittautumisesta löydät täältä.

Pikkulataamo

Toimintaa Myllyssä

NUORTENILTA
perjantaisin klo 16 - 20 Tervetuloa mukaan!

Kerran kuukaudessa ohjelmallinen nuortenilta.

SUNNUNTAIPYHIS
klo 13 - 14

SunnuntaiPyhikseen voivat tulla pienet lapset yhdessä vanhemman kanssa ja kouluikäiset lapset itsenäisesti! Pyhishetki kestää noin tunnin.

PIKKULATAAMO
keskiviikkoisin klo 14 - 16

Kouluikäisten olohuone, jossa voit jutella, pelailla tai tehdä läksyjä!

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki, jossa lapsi voi hiljentyä, rukoilla, laulaa, kuulla Jumalasta ja iloita yhdessäolosta.

SUNNUNTAIPYHIS

• klo 13 Petäsmäen päiväkoti, Hietatie 4
• klo 13 Myllyntila, kauppakeskus Mylly

Ohjelmaan kuuluu leikki, askartelu, retket ja tarjoilua. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset. Alle nelivuotiaat voivat tulla isomman sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Pyhäkoulu kestää tunnin. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Opettajat ovat koulutettuja, sitoutuneita vapaaehtoisia.

ARKIPYHIS

torstaisin klo 14 - 16

• Vaisaaren seurakuntakoti, Kunnaankatu 8

Alakouluikäiset lapset ovat tervetulleita laulamaan, leikkimään, askrtelemaan ja hiljentymään. Ohjaajina seurakunnan lastenohjaajat. Pyhiksessa tarjotaan pieni välipala. Ei erillistä ilmoittautumista.

nuorisotyönohjaaja Eeva Lahti

Hanna Vuorio seurakuntapastori puh. 044 7160 377