Kerhot ja piirit

Tervetuloa pienryhmiin, jotka kokoontuvat vapaaehtoisten johdolla pääasiassa seurakunnan tiloissa, jotkut kodeissa. Jokainen on tervetullut mukaan osallistumaan omista lähtökohdistaan ja omalla tavallaan. Näissä pienryhmissä pohditaan elämän ja uskon kysmyksiä ja hiljennytään ryhmän tarpeiden mukaan. Mukana on eri ikäisiä naisia tai/ja miehiä.

Ota yhteyttä niin kerromme eri vaihtoehdoista. Joistakin pienryhmistä löytyy tietoa myös lehdestä seurakunnan ilmoituksista.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin
Antti - pappi

***********

RAAMATTUPIIRI

Hetkinen Raamatun äärellä

Tasalan Kamarissa, Tasalanaukio 5, kerran kuussa perjantaina klo 18-20.

Raamattuillat ovat kaikille avoimia. Raamatun lukeminen ja siitä yhdessä keskusteleminen on mielenkiintoista ja antoisaa, yhteistä rukousta unohtamatta. Mukana pastori Antti Pajunen.

Keväällä aiheena on Paavalin 2. korinttilaiskirje ja Heprealaiskirje:

26.4, 24.5

Lisäksi parittomien viikkojen maanantaina alkaen ma 14.1 klo 18-19.30 kokoontuu Tasalan kamarissa raamattuilta, jossa perehdytään Raamattuun Hetkinen-oppaan avulla ja keskustellaan - ei kokoonnu 22.4.

Tervetuloa mukaan kuulijaksi tai omien kysymysten kanssa!

Tied: Antti Pajunen, 044 7160 358, antti.pajunen@evl.fi

KAIKEN KANSAN PYHÄKOULU

Pyhäkoulu Kaikille Sanasta, Rukouksesta ja Hengellisestä Laulusta kiinnostuneille kokoontuu kerran kuussa lauantaina klo 13.-14.15. Pyhäkoulussa nautitaan makoisat kahvit tai -teet makupalojen kera.

Kevään  2019 kokoontumiset Kokinvuoren seurakuntakodissa, Murroskuja 3.

6.4. ja 4.5.

Sydämellisesti tervetuloa! Jeesus Sinua Siunatkoon! Halataan kun tavataan!!!!!

Pyhäkoulussa kanssasi oppimassa ja palvelemassa Erja-diakonissa ja Regina-ystävä!

SENIORIKERHO

Seniorikerhoissa kokoonnutaan yhteen laulujen, sanan ja keskustelujen äärelle. Nautimme aina myös hyvät Reilun kaupan kahvit ja vehnäset. Kerhoihin toivotaan mukaan kaikkia, jotka haluavat toisten mukaan seurakunnan tilaisuuteen ja jaksavat parituntisen olla ja kuulla ja osallistua. Tämän mahdollistaa kerhokuljetus: Pääset kerhoon taksikyydillä, kunhan ilmoitat siitä kerhoemäntä diakonissa Mariitta Pentille 044 7160 352. Taksin omavastuuhinta on 2€/suunta, seurakunta maksaa loput. Syksyisin ja keväisin teemme myös retkiä!

Tule mukaan! Kysy, ihmettele, tavataan! Lämmöllä, Vapahtajan Siunausta!

Rukous

RUNOPIIRI

Runopiirissä tutustutaan runoilijoihin ja heidän teoksiinsa sekä keskustellaan aiheista. Runopiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina Tasalan Kamarissa (Tasalan aukio 5)  klo 15.00 - 16.30.

Kevään 2019 kokoontumiset ja aiheet:

7.1 Liisa Laukkarinen – syntymästä 75 v

4.2 Mirkka Rekola – kuolemasta 5v

4.3 Marja-Leena Mikkola – syntymästä 80v

1.4 Katri Vala –kuolemasta 75v

6.5 Raakel Liehu – syntymästä 80 v

Tiedustelut Sirpa Vaarala, puh. 044 3255 130

Lähetyspiiri_kortit

LÄHETYSPIIRIT

Lähetyksen askartelupiiri kokoontuu parittoman viikon keskiviikkoisin klo 13-16 Tasalan Kamarissa.

Askartelupiirissä nimensä mukaan askarrellaan. Jokainen saa tehdä omansa näköisiä kortteja myyntiin Lähetyssoppeen. Joskus ohjelmassa on koulutusta uusiin menetelmiin ja välineisiin. Toisinaan pistämme pystyyn tyynynliinojen painotalkoot. Askartelujen lomassa myös kahvitellaan. Lähetyssihteerin suurena apuna toimii vapaaehtoinen askartelun taitaja Tellervo, jolta voi kysellä neuvoja ja vinkkejä.

Valitettavasti tilat ja materiaalit eivät mahdollista raskaampien kädentaitojen, kuten linnupönttöjen rakentamista, hitsaus- ja tai metallityöstöaskarteluja.

SUKKAKERHO

Tasalan Kamarissa neulotaan joka torstai onnittelusukkia ja kastetöppösiä. Sukkakerho on avoin kaikille eli jokainen on tervetullut ilahduttamaan lahjan saajaa. Raision seurakunta lahjoittaa langat ja neuloa voi Kamarissa tai ottaa langat kotiin ja tuoda valmiit sukat tai kastetöppöset Kamariin.

Syntymäpäiväonnittelusukat

Seurakunnan papit ja diakoniatyöntekijät käyvät onnittelemassa merkkipäivän viettäjiä ja sukat viedään seurakunnan tervehdyksenä kaikille 90- vuotta, 95- ja 100-vuotta ja siitä ylöspäin vuosia täyttäville. Sukat löytävät helposti saajan tämän asuessa kotona. Laitoksessa asuvista raisiolaisista seurakunnan työntekijät eivät saa enää tietoa, joten silloin tarvitaan omaisten yhteydenottoa seurakuntaan sukkien perillesaamiseksi.

Kastetöppöset

Seurakunta toivottaa jokaisen uuden jäsenen tervetulleeksi kotiseurakuntaan lahjoittamalla kastekoteihin sukkakerhossa neulotut töppöset kortin kera kauniisti paketoituna.

Sukkakerho kokoontuu torstaisin klo 12-14

Tasalan Kamari
Tasalan aukio 5
Vastaava Eliisa Karppinen

ÄITI TERESA -PEITTOPIIRI

Tasalan Kamarissa kilistellään puikkoja vapaaehtoisten neulojien voimin äiti Teresa sisarten työhön kerran viikossa torstaisin kokoontuvassa peittopiirissä. Iloisen väriset villalaput ommellaan lämpimiksi tilkkupeitteiksi Intian kodittomille.

Peittopiiri kokoontuu:
torstaisin klo 10-12 Tasalan Kamarissa