Laskutusosoitteet

Raision seurakunnan y-tunnus on 0204432-2

Raision seurakunnan (y-tunnus 0204432-2) laskutusosoitteet muuttuvat 11.10.2021 alkaen. Raision seurakunnan laskujen välittäjänä toimii jatkossa Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI. Operaattorin vaihtuessa laskutusosoitteet muuttuvat. Muutos koskee sekä verkko- että paperilaskuja. Verkkolaskuissa muuttuvat verkkolaskuoperaattori- ja välittäjätunnustiedot. Paperilaskuissa muuttuvat postilokero- ja postinumerotiedot.

Huomioittehan, että uuteen osoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Vanhoilla laskutusosoitteilla lähetetyt verkkolaskut eivät välity vastaanottajalle 15.11.2021 alkaen ja lähettäjä saa automaattisen virheilmoituksen.

Raision seurakunnan laskutusosoitteet 11.10.2021 alkaen:

VERKKOLASKUT

Verkkolaskuoperaattori: CGI
Operaattorin välittäjätunnus: 003703575029
Raision seurakunnan verkkolaskuosoite: 003702044322

PAPERILASKUT

Muutokset paperilaskujen osoitteessa

Paperilaskujen osoitteessa käytetään nykyisen ++ -osoitteen sijaan jatkossa verkkolaskuosoitetta.
Lisäksi muuttuvat postilokero- ja postinumerotiedot.

Ostolaskujen vastaanottajan nimi Paperilaskujen osoite Sähköpostiosoite
Raision seurakunta

Kirkon palvelukeskus /
Raision seurakunta
003702044322
PL 5018
02066 DOCUSCAN

kkr.pl5018@xbs-salo.comPaperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin. Virheellisin, vanhoin tai puutteellisin laskutusosoitetiedoin toimitettuja paperilaskuja ei huomioida 15.11.2021 jälkeen.

Laskutusohjeet

Laskut tulee aina lähettääensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaaliLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.  

Lisätiedot

Mikäli teillä on laskuihin liittyen kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse virpi.reponen@evl.fi, p. 044 7160 362.