Jatkoisostoiminta

Jatkoisoskoulutus

Kasvamista isommaksi isoseksi

Jatkoisoskoulutus eli Jatkis on isoskoulutuksen käyneille ja jo käytännön isoskokemusta omaaville nuorille suunnattu koulutus. Koulutuksessa käydään tuttuja aiheita läpi oman kokemuksen pohjalta. Koulutusohjelma muovautuu koulutuslaisten mukaan.

Koulutus kestää syksystä kevääseen ja siitä saa kaksi erillistä todistusta (Jatkis ja Nuisku). Jatkiksen ohjelma koostuu iltakoulutuksista, lauantai-päivistä, kahdesta viikonloppuleiristä, viikkotoiminnasta ja isosena toimimisesta (iskoleirit, lastenleirit ja talviripari). Koulutusvuoteen sisältyy myös Nuisku - nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi. Sinulla on mahdollisuus myös kerhonohjaajan peruskurssin suorittamiseen jatkiksen ohella.

KEVÄT 2021

Kokoontumisiin voi tulla muutoksia kevään aikana. Tässä ajankohtainen ohjelma.

* su 17.1. klo 10-16 Kokinvuoren srk-koti. NUISKU 6-8. Huom! Tämä päivä järjestetään kolmessa pikkuryhmässä (jotka on ilmoitettu aiemmin jatkislaisille).

* KE 3.2. EI OLE KIRKONMENOJA MUILLE KUIN RIPPIKOULULAISILLE. JATKISTEN ON MAHDOLLISTA OSALLISTUA SAMAAN AIKAAN KLO 18.00 YLIMÄÄRÄISEEN HENGARIIN.

* ke 10.2. klo 17-18.30 iso kerhohuone. NUISKU 9

* ke 3.3. klo 18.00 kirkossa KirkonMenot + jatkot Nurkassa

* 5.-7.3.2021  NUISKU-leiri Viherlahdessa

Ilmoittaudu Nuisku-leirille TÄSTÄ 10.2.2021 mennessä.

* ke 7.4. klo 18.00 kirkossa KirkonMenot + jatkot Nurkassa

* ke 21.4. klo 17-18.30 iso kerhohuone. MITÄ TEEN TOISIN + PALAUTE

* ke 5.5. klo 18.00 kirkossa KirkonMenot + juhla srk-salissa (kakkukahvit, todistustenjako sekä kesän 2021 isosjulkaisu)

Lisätietoja Mialta.