Tukea parisuhteeseen ja perhe-elämään

Perheasiain neuvottelukeskus antaa keskusteluapua parisuhteen vaikeuksissa, perhe- ja ihmissuhdeongelmissa, erosta selviytymisessä sekä muissa elämän kysymyksissä ja kriiseissä. Perheasiain neuvottelukeskukseen voit tulla yksin, yhdessä puolison kanssa tai perheenä.

Perheasiain neuvottelukeskus tekee myös perheasiain sovittelua ja pitää mm. eroryhmiä.
Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Perheneuvojillamme on korkeakoulutuksen lisäksi perheneuvonnan erikoistumiskoulutus ja suurimmalla osalla myös psykoterapiakoulutus.

Perheneuvoja palvelee myös raisiolaisia Perheasiain neuvottelukeskuksessa Turussa.
Katso lisää tästä: Turun Perheasiain neuvottelukeskus
Katso myös: Rakkausklinikka

Parisuhteeseen ja perheeseen liittyvissä asioissa voit myös ottaa yhteyttä Raision seurakunnan sielunhoitoterapeutti Tiina Åkermaniin tai diakoniatyöntekijä Leena Niemiseen:
tiina.akerman@evl.fi  p. 044 716 0305
leena.a.nieminen@evl.fi p. 044 716 0375

VIRTAA VÄLILLÄMME-parisuhdekurssi pienten lasten vanhemmille.

Voimavaroja parisuhteeseen pikkulapsiarjen pyörityksen keskellä.

19.10. -23.11.2021 Kokinvuoren seurakuntakodissa klo 17.30-19.30 viitenä iltana.

Lastenhoito järjestetty. Ilta päättyy aina perheen yhteiseen iltapalaan. Kurssi on maksuton. Ohjaajina Stefan Forsström ja Sari Jokinen

Lisätietoja ja sitova ilmoittautuminen 30.9.2021 mennessä sari.jokinen@evl.fi

Puhetta perheestä -verkkokeskustelusarja alkaa 25.8. ja jatkuu koko syksyn ajan

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskus palvelee myös raisiolaisia asiakkaita.  Koko syksyn mittainen ”Voi taivas! Puhetta perheestä” on verkossa toteutettava keskustelusarja. Siinä seurakuntayhtymän perheneuvojat ja keskustelijat käsittelevät suorissa verkkolähetyksissä erilaisia perhe-elämään, parisuhteeseen ja sinkkuuteen liittyviä aiheita, jotka useimmin nousevat esiin perheneuvonnassa.

Haastattelijoina keskusteluissa vuorottelevat piispa Mari Leppäsen erityisavustaja Anna Hälli ja toimittaja Heidi Pelander.

Keskustelut ovat katsottavissa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Youtube-kanavalla, https://www.youtube.com/user/turunseurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä, sekä osoitteessa www.voitaivas.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Ne jäävät katsottaviksi myös tallenteina.

Kuhunkin keskusteluun voi lähettää etukäteen kysymyksiä, joihin keskustelijat pyrkivät vastaamaan lähetysten aikana. Kysymyksiä voi lähettää lomakkeella, joka löytyy edellä mainitusta www.voitaivas.fi-osoitteesta.

Keskiviikkona 25.8. klo 18 on ensimmäinen keskustelu, joka käsittelee eroa: ”Miks tää on niin vaikeeta – pitääkö meidän erota?”. Tässä keskustelussa mukana ovat perheneuvojat Johan Mullo ja Sari Sundvall-Piha ja haastattelijana Anna Hälli.

Muut päivämäärät ja teemat ovat:

ke 15.9. klo 18 ”Tää on niin tätä - parisuhde ja lapsiperhearki”
ke 6.10. klo 18 ”Miks me aina riidellään – parisuhteen negatiivinen kehä”
ke 27.10. klo 18 ”Taasko vai ei taaskaan - seksuaalisten halujen eriparisuudesta”
ke 17.11. klo 18 ”Katan pöytään yhden kupin – ikäännynkö yksin?”
ke 8.12. klo 18 ”Sun, mun ja meidän lapset – uusperheen kysymyksiä”

Lisätietoja ja kuvaukset kustakin keskustelusta löytyvät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Keskustelusarjan Facebook-tapahtuma löytyy täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä