Koululaisia leirillä

Leirit ja retket

Elämyksiä, iloa, hiljaisuutta, jänniä seikkailuja ja luonnon rauhaa saa leireiltä ja retkiltä.

Leirit 2019

Raision seurakunnan leirikeskus sijaitsee Viherlahdessa, Merimaskussa. Viherlahdessa järjestetään:
• K-12 leiri (11-14 -vuotiaille tytöille ja pojille) 12.-14.4.2019 (ks. lisätiedot K-12 toimintasivulta)
• 10-leiri (10-vuotiaille) 3.-5.5.2019 (ks. lisätiedot 10-toimintasivulta)
• KESÄLEIRI 7-10 -vuotiaille 3.-4.6.2019. LEIRI ON TÄYNNÄ!
• KESÄLEIRI 11-14 -vuotiaille 4.-6.6.2019. LEIRI ON TÄYNNÄ!

• JOULULEIRI  7-14 -vuotiaille 29.11.-1.12.2019

• perheleirejä

Lasten leireillä pelataan ja ulkoillaan, leikitään ja lauletaan, saunotaan ja vietetään iltaa yhdessä sekä hiljennytään.

Perheleireillä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja jakaa arjen iloja ja suruja. Perheleireillä voi rentoutua ja ulkoilla, osallistua yhteisiin ohjelmiin sekä nauttia yhdessäolosta valmiin ruoan ääressä.

*******************************

Ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot

Jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai noudatat erikoisruokavaliota ja olet lähdössä leirille, niin muista täyttää Allergiat ja ruokavaliot -lomake.

Peruutukset

Leirin tai tapahtuman voi peruuttaa ilmaiseksi viikkoa ennen leiriä viimeistään klo 16. Tämän jälkeen maksua ei palauteta ellei sinulla ole lääkärin tai terveydenhoitajan kirjoittamaa todistusta.

Retket kesällä 2019

Koko perheen retkille voi lähteä yhdessä isovanhemman, naapurin perheen tai oman perheen kanssa. Retkikohteet vaihtuvat vuosittain.