Rippikoululaisia metsäalttarilla.

Kutsut ja ilmoittautuminen

Vuonna 2005 syntyneet nuoret saavat elokuun loppupuolella rippikouluesitteen ja ilmoittautumisohjeet suoraan kotiin. Jos esitettä ei kuulu, sen voi noutaa Nuorten Nurkasta tai seurakuntatoimistosta, Kirkkoherrankuja 2. Myös Vaisaaren koulun uskonnonopettajille lähtee muutama esite jaettavaksi. Nuorisotyönohjaajat Ville Haapakoski tai Tomi Aho ovat Vaisaaren koululla kertomassa eri rippikouluvaihtoehdoista perjantaisin normaaleina koulupäivystysaikoinaan ilmoittutumisajan puitteissa.

Viime vuosien tapaan Raision seurakunta järjestää rippileirejä omassa leirikeskuksessamme Viherlahdessa Merimaskussa, laskettelurippileirin Muoniossa, saaristorippileirin sekä kaupunkirippikoulun.

Myös vuosina 2003 ja 2004 syntyneet nuoret, jotka eivät vielä ole käyneet rippikoulua, voivat ilmoittautua mukaan.

Ilmoittautuminen rippikouluun

Ilmoittautumaan rippikouluun pääset painamalla tätä linkkiä. Ilmoittautuminen alkaa 26.8. klo 12 ja päättyy 15.9. klo 23.