Tällä sivulla julkaistaan ajankohtaiset hautatoimeen liittyvät asiat.

Hautalyhdyt

Hautalyhtykausi alkaa pyhäinpäivästä. Huomioithan, että omaisten tulee noutaa haudalle viedyt lyhtynsä pois keväällä pian äitienpäivän jälkeen lyhtykauden päättyessä. Hautausmaan henkilökunnan kerättäväksi jääneitä lyhtyjä ei säilytetä.

Hautojen kuulutus

Seurakunta on lähettänyt hautaoikeuden haltijalle kirjeen, jossa kerrotaan hallinta-ajan päättymisestä kuluvana vuonna ja tarjotaan mahdollisuutta sen jatkamiseen tai päättämiseen.

Toivomme yhteydenottoa, jos haudan hallinta-aika on päättymässä vuoden 2021 aikana.

Tiedustelut: tiina.peltonen@evl.fi tai p. 0447160368.

Haudanhoitotilaukset

Hautojen hoitokausi alkaa juhannuksesta ja päättyy syyskuussa. Hoitosopimus kattaa seurakunnan istuttamien kasvien hoidon.

Vuodelle 2022 tilauksia otetaan vastaan seurakuntatoimistossa, p. 024360300, virasto.raisio@evl.fi

Hautojen hoitoa koskevat tiedustelut:

taina.heinonen@evl.fi, p. 0447160309 tai

tiina.peltonen@evl.fi, p. 0447160368