Ajankohtaista

Tällä sivulla julkaistaan ajankohtaiset hautatoimeen liittyvät asiat.

***

Haudanhoitotilaukset 

Edellisenä vuonna kesähoitotilauksen tehneet saavat keväällä tarjouslaskun, jolla hoitotilauksen voi kätevästi uusia ilman erillistä yhteydenottoa seurakuntaan. Jos kyseistä hoitotilausta ei halua uusia, tarjouslaskun voi hävittää. 

Seurakunnan hautatoimi ilmoittaa edelliseen vuoteen päättyneestä pitkäaikaisesta hoitotilauksesta. Asiakas voi tehdä uuden hoitotilauksen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tällä hetkellä pitkäaikaisin haudan hoitovaihtoehto on viiden vuoden kesäkukka- tai perennahoito, myös viiden vuoden havutustilaus ja kynttiläpalvelu on mahdollinen.  

Hautojen hoitokausi alkaa juhannuksesta ja päättyy syyskuussa. Hoitosopimus kattaa seurakunnan istuttamien kasvien hoidon. 

Hautojen hoitoa koskevat tiedustelut: 

taina.heinonen@evl.fi, p. 0447160309 tai 

tiina.peltonen@evl.fi, p. 0447160368  

Haudanhoitotilaukset: seurakuntatoimisto, p. 024360300 

***

Löydät hautausmaan nyt myös Instagramista

@raision_hautausmaa

***

Hautausmaan yleisövedet on suljettu 18.10.2022. 

Talvivesipisteet ovat auki koko talven. Ne sijaitsevat hautausmaan huoltorakennuksen lännenpuoleisella seinällä sekä Kirkkauden kappelin alakerrassa, varastoon johtavan oven vieressä.  


***
Hautojen kuulutus

Seurakunta on lähettänyt hautaoikeuden haltijalle kirjeen, lisäksi haudoille on viety ilmoitus, jossa kerrotaan hallinta-ajan päättymisestä kuluvana vuonna ja tarjotaan mahdollisuutta sen jatkamiseen tai päättämiseen. 

Toivomme yhteydenottoa, jos haudan hallinta-aika on päättymässä vuoden 2022 aikana.

Tiedustelut: tiina.peltonen@evl.fi tai p. 0447160368.
 

***